Skip to content

Microsoft Teams – Kişiselleştirilmiş geliştirme ve Power Platform

Microsoft Teams – Kişiselleştirilmiş geliştirme ve Power Platform

Kişiselleştirilmiş geliştirme ve Power Platform

 

Tekrar merhaba sevgili okurlar,

Bildiğiniz gibi şimdiye kadar Teams’in Toplantı ve WebinarlarSohbet ve İşbirliği, Güvenlik, Uyumluluk ve Gizlilik, Aramalar,ve Cihazlar özelindeki yenilikleri incelemiştik. Bugün de Microsoft Teams’in Kişiselleştirilmiş Geliştirme ve Power Platform ile alakalı  yeniliklerinden bahsediyor olacağız.

Haydi başlayalım.

Teams ve Azure Communication Services’in Beraber Çalışabilmesi

Şu anda genel önizlemede olan, Teams’in Azure Communication Services (Azure İletişim Hizmetleri) ile birlikte çalışabilirlilik özelliğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Microsoft Teams kullanan çalışanlarınızın ses, video veya sohbet yoluyla özel olarak oluşturulmuş bir uygulamanın kullanıcılarıyla kolayca iletişim kurmasını sağlayarak daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için Azure İletişim Hizmetlerini kullanın. Daha fazla bilgi edinin.

thumbnail image 13 of blog post titled What's New in Microsoft Teams , Microsoft Ignite 2021

Microsoft Teams with Azure Communication Services video calling interface with an agent and customer on a mobile device

Uygulamaları kişiselleştirme ve markalama

Now you can customize app properties like app name, description, icons, and more to deliver a branded app experience right within Teams. This feature is now available in the Teams Admin Center.

Artık doğrudan Teams içerisinde markalı bir uygulama deneyimi sunmak için uygulama adı, açıklama, simgeler ve daha fazlası gibi uygulama özelliklerini kişiselleştirebilirsiniz. Bu özellik şu anda Teams Admin Center’da mevcuttur.

Teams otomasyon yetenekleri

Bu ayın ilerleyen günlerinde, bir mesajdan bir eylem oluşturabileceksiniz ve bu özellik bir mesajdan doğrudan bir Power Automate iş akışı oluşturmanıza olanak tanıyor olacak. Aynı zamanda, Teams uygulama mağazasına yeni Power Automate şablonlarıyla dolu bir otomasyon kategorisi eklenerek otomasyon iş akışlarınız için kolay bir başlangıç noktası sağlanıyor olacak.

thumbnail image 14 of blog post titled What's New in Microsoft Teams , Microsoft Ignite 2021

Teams için Dataverse güncelleme ve yükseltmeleri

Daha büyük tenantlar için Dataverse for Teams ortam sınırı 500’den 10.000’e yükseltiliyor. Ayrıca, tam premium lisans yeteneklerinden yararlanmak için Dataverse for Teams ortamlarınızı artık sorunsuz bir şekilde yükseltebileceksiniz – mevcut uygulamalarınız ve verileriniz otomatik olarak kullanıma hazır olacaklar. Daha fazla bilgi edinin.

 

Yeni özellikler ve güzel haberlerle görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın. 👩🏻‍💻