Skip to content

TEAMS’TEN DYNAMICS 365 VERİLERİNE ULAŞIN!

TEAMS’TEN DYNAMICS 365 VERİLERİNE ULAŞIN!

Microsoft Teams ve Microsoft Dynamics ortak iş akışını duyurmaktan heyecan duyuyoruz! Dünyanın her zamankinden çok daha hızlı bir şekilde değişmesiyle birlikte, hiçbirimizin boşa harcayacak bir dakikası bile yok. Bilgi aramak, müşterinize yardımcı olacak bir uzman bulmak ya da tüm gün boyunca bir uygulamadan diğerine geçmek hep iş akışını yavaşlatan ve müşterilere daha iyi bir hizmet sunmamıza engel olan etkenler.

Neyse ki Dynamics 365 ve Teams ile beraber artık iş akışları hızlanıyor! Artık hiçbir ek ücret söz konusu olmaksızın tüm çalışanlar Teams üzerinden Dynamics 365 kayıtlarına erişebilecek ve iş birliği yapabilecekler! Diğer hiçbir teknoloji sağlayıcısı kurumların böyle bir özelliğe ekstra lisans ücreti ödemeden sahip olmaları için bir imkan sağlamıyor.

Yani, artık Microsoft Teams müşterileri, Dynamics 365 lisansları olsun ya da olmasın, hiçbir ek ücret ödemeden Teams üzerinden Microsoft Dynmacis 365 verilerini görüntüleyebiliyor ve düzenleyebiliyor olacaklar! Ücretsiz veri erişimi sağlanması, kurumlara Dynamics 365’i ne zaman ve nasıl alacaklarına karar verme esnekliği sunuyor. Dynamics 365’i dahil etme durumu, müşteri iş akışının içerisindeki üretkenliğe karşı olan tüm bariyerleri ortadan kaldırıyor. Artık, Teams lisansı olan her çalışan Dynamics 365 kayıtlarını doğrudan Teams içerisinden görüntüleyebilir.

Müşteri kayıt verilerine sadece gerekli kullanıcıların erişebildiğinden emin olmak için izinler ve kuralları ayarlamak mümkün. Gelişmiş özelliklere ya da analitiklere ihtiyaç duyan müşteriler verilerle daha fazla etkileşim için Dynamics 365’ı satın alabilirler.

 

 

Microsoft Inspire’da duyurulan diğer konuları ele aldığımız yazılara göz atmayı unutmayın! Microsoft Viva ile ilgili yazımızı okumak için buraya, Microsoft Bulun Güvenlik Uygulaması ile ilgili yazımız için buraya, Microsoft Cloud Bulu Bilgisayarınız ile tanışmak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Diğer güncellemeler hakkında da her zaman bilgi sahibi olmak ve yenilikleri hiçbir zaman kaçırmamak için blog sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Yeni özellikler ve güzel haberlerle görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın. 👩🏻‍💻