Skip to content

MICROSOFT VIVA – YENİ İŞ ORTAĞI ENTEGRASYONLARI

MICROSOFT VIVA – YENİ İŞ ORTAĞI ENTEGRASYONLARI

Microsoft Viva, insanları merkeze alarak, bilgiye ve en iyiye ulaşmalarına yardımcı olmak için; onları şirket bilgilerine, iletişimlere, iş yeri içgörülerine ve öğrenmeye bağlar. Microsoft 365 tarafından desteklenen Viva, mevcut çözümlerinizle çalışmak üzere tasarlanmış bir çalışan deneyimi platformudur. Kültür dönüşümünü yönlendirmeye yardımcı olmak için herhangi bir şirketin portföyünün bir parçası olacak şekilde kolayca özelleştirilebilir ve genişletilebilir.
Viva, artık 20’den fazla iş ortağının entegrasyonunu sağlıyor olacak. Dilerseniz ayrıntılara hemen bakalım.

Microsoft Viva Partner Ecosystem

Çalışan bağlantısı, öğrenmesi, sağlığı ve bilgisi için farklı araçları bir araya getiren Microsoft Viva, sonbaharda genel kullanıma sunulduğunda, ServiceNow, Qualtrics and Workday de dahil olmak üzere 20’den fazla iş ortağı ile entegrasyon ekliyor olacak.

Bu yeni iş ortağı entegrasyonu ile beraber, Headspace, SuccessFactors ve diğerleri ilen olan halihazırdaki entegrasyonlar da dahil olmak üzere, müşteriler; çalışanlar için kişiselleştirilmiş araçları, öngörüleri ve deneyimleri işlerinin akışında hiçbir zorluk yaşamadan ortaya çıkarabiliyor olacaklar.

Çalışan deneyiminizi yeni Viva iş ortağı entegrasyonlarıyla zenginleştirin

Bu yılın başlarında, içerik sağlayıcılardan öğrenme yönetim sistemlerine ve müşterilerin çalışanlarla her gün kullandıkları çözümlerle bağlantı kurmasını kolaylaştıran refah araçlarına kadar bir dizi Viva iş ortağı entegrasyonu duyurulmuştu. Bugün de Workday, Qualtrics ve ServiceNow dahil 21 yeni iş ortağı entegrasyonunun duyurulduğunu söylemekten heyecan duyuyoruz. Bu iş ortağı entegrasyonları, bu yılın başlarında duyurulanlara ek olarak, bu yıl içinde kullanıma sunuluyor olacak.

Çözümlerinizi Viva’ya taşıyın

Manage customers’ security posture at scale

Ayrıca Microsoft ortaklarının ve geliştiricilerinin çözümlerini Viva ile entegre etmelerine, geliştirmelerine ve çözümlerini Viva’da genişletmelerine yardımcı olacak yeni araçlar da sunuldu. Bu yılın ilerleyen aylarında kullanıma sunulacak olan Viva Connections API’ları, iş ortaklarının Viva Connections panosuyla entegre olmalarını sağlayarak araçlarının keşfedilebilirliğini ve doğrudan Viva deneyimi içinde etkileşimini artırıyor.

Bu yılın ilerleyen zamanlarında önizleme olarak kullanıma sunulacak olan Viva Learning API’ları, Teams, Office.com, SharePoint ve Microsoft Search in Bing’te erişilebilecekleri öğrenim yönetim sistemlerinden bitiş tarihleri ve atanan içeriğin yanı sıra öğrenim sağlayıcılarından gelen içeriği entegre etmek için de kullanılabiliyor olacak.

 

Microsoft Viva’nın sunduğu özellikleri ve diğer ayrıntıları  paylaştığımız yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Yeni özellikler ve güzel haberlerle görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın. 👩🏻‍💻