Skip to content

Süreç Danışmanı – POWER AUTOMATE İÇGÖRÜLERİ

Süreç Danışmanı – POWER AUTOMATE İÇGÖRÜLERİ

Merhaba sevgili okurlar,
Bu yazımızda Microsoft Build etkinliğinde duyurulmuş olan yeni bir konuyu sizlerle paylaşacağız. Power Automate ile ilgili bu yeni özellik, bir süreç madenciliği yeteneği olma özelliğini gösteriyor. Dilerseniz hemen Süreç Danışmanı isimli bu özelliğin ne olduğuna ve kendisinden neler bekleyebileceğimize göz atalım.

süreç danışmanı

Microsoft bir kurumda hangi etkinliklerin en fazla zaman aldığını ve sürekli olarak tekrarlandığını belirlemeye yardımcı olan bir Power Automate süreç madenciliği yeteneği olan Süreç Danışmanı/Process Advisor artık genel kullanıma sunuldu.

Application aAnalytics creates simple charts to see usage, time spent, actions, and more.

Süreç Danışmanı, organizasyonel tıkanıklıklara ilişkin içgörüler de dahil olmak üzere nelerin otomatikleştirileceğini önerir. Süreç Danışmanı, otomasyona ek içgörüler ekler ve Power Automate’teki robotik süreç otomasyonu (RPA) ile birlikte, kapsamlı kodlama becerisine sahip olmayan kullanıcıların sıradan ve tekrarlayan görevleri otomatikleştirmenin yollarını oluşturarak onların daha yüksek değerli işler için zaman ayırmalarına olanak tanır.

 

Süreç Danışmanı’nı, katılımlı RPA ve kullanıcı başına planlarla akış başına kullanabilirsiniz. Ve bu özellik, Power Automate’te bulunan güçlü otomasyonu temel alır.

 

Dilerseniz buradan bu güncelleme ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.

 

Yeni gelişmelerden haberdar olmak için blog sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Microsoft Build’in Azure ile ilgili gelişmeleri üzerine yazdığımız Azure Microsoft Build Özeti adlı yazımızı buradan okuyabilirsiniz.
Buradan da Microsoft Build 2021 etkinliğinin en önemli 5 duyurusu hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Teams toplantılarında geliştiricilerinizin daha fazla yeteneğe sahip olmasını istiyorsanız, bu blog yazısındaki duyuruları okumadan geçmemelisiniz!
Bir dahaki yazımızda görüşmek üzere, kendinize iyi bakın. 👩‍💻