Skip to content

“Advanced Specıalızatıon” statülerinin sahibi olduk!

“Advanced Specıalızatıon” statülerinin sahibi olduk!

Toplum, teknoloji ve gelecek düşüncesiyle ilerlediğimiz Ar-ge ve inovasyon kültürümüzle 9 yıldır küresel ölçekte teknoloji çözümleri sunma yolunda emin adımlarla ilerledik. Dijital çağa geçtiğimizi pandemi ile beraber daha çok hissettiğimiz bu dönemde uzaktan işlerimizin yürütebilirliğini görmüş olduk ve normalleşme adımında şirketlerin çoğu hibrit çalışma modeline geçme kararı aldı. Kendimizi güncel tutarak gelişen teknoloji ve değişen iş kültürüne adapte olduk. Şirketlerin iş süreçlerini dijitale taşımasını ve en iyi şekilde deneyimlemesini sağlamak için yürüttüğümüz projeleri pazarlarken kendi şirket çatımız altında kullanışlı olması her zaman önceliğimizdi. Verdiğimiz eğitim ve danışmanlıklar sayesinde, derin bilgiye ve kanıtlanmış başarıya sahip şirketlerin hak kazandığı “Advanced Specialization” ileri düzey uzmanlık statülerini almaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Advanced specialization: Teamwork Deployment

Şirketlerin başarısını etkileyen faktörler incelenirken listenin başında hep takım çalışması olduğunu görmüşüzdür. Gelişen teknoloji ile beraber liste sıralamasında değişiklikler olsa da takım çalışması önemini hiç kaybetmedi. Şirketlere değişim ve adaptasyon ortamı sağlayarak, zaman veya mekan fark etmeksizin ekiplerin iletişimlerini güçlendirmek için çalıştık. Deneyimimiz ve kanıtlamış olduğumuz başarımız sayesinde Advanced specialization – Teamwork Deployment ileri düzey uzmanlık statüsüne layık görüldük.

Advanced specialization: Meeting and Meeting Rooms

Birçok şirketin başarının alt yapısında gerçekleşen sağlıklı ve verimli toplantılardır. Yeni nesil çalışma düzeninde sıradan toplantıların yerini online toplantılar aldı. Microsoft Teams’in gelişmiş toplantı yetenekleri ile şirketlerin toplantı süreçlerini dijitale taşımasını ve en iyi şekilde deneyimlemesini sağlamak için eğitim ve danışmanlık desteğimizi sağlayarak, projelerimizi yürüttük. Kapsamlı deneyime ve kanıtlanmış başarıya sahip şirketlerin hak kazandığı Advanced Specialization: Meeting and Meeting Rooms” ileri düzey uzmanlık statüsüne layık görüldük.

Advanced Specialization: Identity and Access Management

Azure Active Directory ile kimlik ve erişim yönetimi üzerine müşterilerimizin yönetim süreçleri; doğru kişilerin, doğru zamanda, doğru kaynaklara ulaşmasını sağlayarak şirketlerin iş verimliliğini arttırmak için olan çalışmamız ve bilgi birikimimiz sayesinde “Advanced Specialization: Identity and Access Management” ileri düzey uzmanlık statüsüne layık görüldük.

Advanced Specialization: Calling for Microsoft Teams

Microsoft Teams’i telefon sistemleri ile entegre ederek modern bir ses çözümü sunma ve yönetme konusunda derin bilgiye, kapsamlı deneyime ve kanıtlanmış başarıya sahip şirketlerin hak kazandığı “Advanced Specialization: Calling for Microsoft Teams ileri düzey uzmanlık statüsünü almaktan büyük gurur duyuyor, bu süreçte bize destek olan ve inanan herkese Peakup ailesi olarak teşekkür ediyoruz.