Skip to content

Velocity Masraf ve Avans Uygulaması ile IK, muhasebe veya finans gibi departmanların tüm süreçleri dijitale taşınır ve çalışanlar bu sayede masraf ve avans taleplerini kendileri oluşturabilirler.

Oluşturulan masraf veya avans talepleri bir dizi onay ile yöneticilere iletilir ve işlem gerçekleşir.

İlgili birimlerin belge arayıp bulma, manuel belge hazırlama gibi efor ve kağıt gerektiren süreçlerini en aza indirir.

Dijitale taşınan masraf ve avans süreci sayesinde kağıt israfının önüne geçilerek sürdürülebilirliğe destek olunur.



Çalışanların masraf süreçlerinin dijitale taşınmasıyla detaylı raporlar oluşturulur. Hangi masraf kategorilerinde ne kadarlık bütçe harcandığı belirlenirken, çalışanların ulaşım, yemek, konaklama gibi masraf bilgileri tek bir panel üzerinden yönetilir.

Velocity Avans Uygulamasını kullanarak çalışanların alacağı avans miktarları belirlenir. Bu sayede avans süreçlerinin takibi tek bir platform üzerinden gerçekleştirilir.

İş akışı gereği onay süreçleri yönetici, muhasebe, finans gibi birimlerden geçer ve farklı aşamalarda gerçekleşir. Masraf ve Avans talebi oluşturan çalışanın talebi ilgili birime düşer, onaylanır ve kaydı tutulur. Bu sayede tüm raporlar ve geçmişe dönük bilgiler onay akışına bağlanarak Velocity Masraf ve Avans Uygulamanız üzerinden takip edilir ve kaydı tutulur.

Velocity Masraf ve Avans Yönetimi Uygulaması ile Neler Yapabilirsiniz?

Velocity Masraf ve Avans uygulamanız üzerinden gerçekleştirilen işlemler sayesinde manuel ilerletmeniz gereken iş akışları dijitale taşınmış olur.