Skip to content

Windows 11 ve Azure Virtual Desktop ile Cloud PC

Windows 11 ve Azure Virtual Desktop ile Cloud PC

Gerçekleştirdiğimiz Workshop’umuzda, Microsoft Teams, Office 365 Servislerinizi ve Azure maliyetlerinizi yönetmenize ve optimize etmenize yardımcı olmak için uygulayacağınız adımları konuştuk.

Yeni çıkan ürünlerden ve teknolojilerden haberdar olmak, şirketinizde yeni iş senaryoları kurmak ve bulutta daha verimli çalışmanın adımlarını anlattığımız wokshop’umuzda tüm merak ettiklerinizi yanıtladık.

Workshop içeriğimiz;

Windows 365 :

Yeni iş modeli olan hibrit çalışma ortamına geçişle beraber kurumların esnek çalışma modellerine geçişine ve kişilerin lokasyon bağımsız olarak iş yapabilmesine olanak sağlayan Windows 365 ile neler yapabileceğinizi keşfedin.

Windows 11

İddialı yeniliklerle karşınızda Windows 11! Kişisel perspektiflerle içerik yönetimini yaparak oyun dünyasının keyfini yüksek grafik kabiliyetiyle yaşayın! Size özel, en faydalı ve en uygun cihazları temin edebileceğiniz cihaz yelpazesinde kullanın.

Azure Windows Virtual Desktop

Son kullanıcılarınıza Windows 11’in bilinirliğini ve uyumluluğunu yeni çok oturum deneyimiyle birlikte sağlayın. Altyapınızın dağıtımını ve yönetimini basitleştirerek kurumunuza özel ihtiyaçlar özelinde ölçeklendirin.

Microsoft Endpoint Manager

Mobil cihazları, masaüstü bilgisayarları, sanal makineleri, gömülü cihazları ve sunucuları yönetmek ve izlemek için kullanılan hizmet ve araçları keşfedin.

Daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.