Skip to content

Teams Kasım Yenilikleri – Sohbet Ve İşbirliği

Teams Kasım Yenilikleri – Sohbet Ve İşbirliği

Sohbet & İş Birliği

Teams kullanıcıları artık yönetilmeyen bir kullanıcıdan gelen grup sohbeti davetini kabul edebilir veya engelleyebilir

Yönetilmeyen bir kullanıcıdan gelen bire bir sohbeti kabul etme veya engelleme özelliği Teams kullanıcıları için zaten halihazırda kullanıma sunulmuş durumda. Ancak artık Teams kullanıcılarının yönetilmeyen bir kullanıcıdan gelen grup sohbeti davetini kabul etmesi veya engellemesi için de ek güvenlik katmanı genişletiliyor.

thumbnail image 6 of blog post titled What’s New in Microsoft Teams , November 2022

Mesaj gönderimini zamanlama

Uzaktan çalışan, esnek çalışma saatlerine sahip olan ya da farklı bir zaman diliminde çalışan kişilerin sayısı arttıkça, bir mesaj gönderirken iş arkadaşınızın mesai saatlerinin dışına çıkmadan çalışma programını koordine etmek zor olabilir. Outlook’ta e-postaları ileriki bir tarihte göndermeye benzer şekilde, artık bir sohbet mesajının teslim edilmesini istediğiniz ileri tarih ve saati manuel olarak seçebilirsiniz. Kullanıcılar göndermeyi planlamak için gönder düğmesine sağ tıklayabilir ve mesajlarının planlandığı gibi teslim edileceğinden emin olabilirler.

thumbnail image 7 of blog post titled What’s New in Microsoft Teams , November 2022

 

Dağıtım Grupları, Mail Özellikli Güvenlik Grupları ve Office 365 Grupları ile Teams Sohbeti başlatma

Artık Dağıtım Grupları, Mail özellikli Güvenlik Grupları ve O365 Grupları ile bir Teams Sohbeti başlatabileceksiniz. Bu özellik, şu anda 250 üye olarak ayarlanmış olan grup sohbetindeki üye sınırlarına uyacaktır.

 

Tüm sohbet görüşmesi geçmişini görüntülemek için arama mesajı sonuçlarına tıklayın

Sohbet mesajı arama sonucuna tıklayan kullanıcılara artık mesajın tarihine bakılmaksızın tüm mesaj dizisi sunulacaktır. Bu güncelleme, kullanıcının konuşmanın tüm bağlamına sahip olmasını sağlayarak verimliliği arttırıyor.

thumbnail image 8 of blog post titled What’s New in Microsoft Teams , November 2022

Okunmamış mesajlar düğmesi
Kullanıcılar artık etkinlik akışı panellerindeki okunmamış mesajlar düğmesini kolayca açarak okunmamış sohbet mesajı bildirimlerini daha kolay görüntüleyip öncelikledirebilecekler. Alternatif olarak, kullanıcılar hem okunmuş hem de okunmamış bildirimleri görüntülemek için okunmamış mesajlar düğmesini kapatabilecekler.

thumbnail image 9 of blog post titled What’s New in Microsoft Teams , November 2022

E-imza Onayları’nda OneDrive İş’ten belge yükleme
Kullanıcılar artık Onaylar’da bir e-imza talebi oluştururken doğrudan OneDrive İş’ten imzalanacak bir belge yükleyebilir. Bu sayede belgenize her yerden ve her cihazdan erişebilirsiniz.

thumbnail image 10 of blog post titled What’s New in Microsoft Teams , November 2022