... Skip to content

Teams Canlı Etkinlikler – Anonim Sunucular

Teams Canlı Etkinlikler – Anonim Sunucular

Teams Canlı Etkinlikler’de Artık Anonim Olarak Sunum Yapmak Mümkün!

Not

: Bu özellikle yalnızca şu anda Canlı Etkinliklerden yararlanabilen müşteriler için geçerlidir. Şu anda Canlı Etkinliklere erişiminiz yoksa, bu özelliği göz ardı edebilirsiniz.

Aslında bu özelliğimiz ilk olarak bu yılın Şubat ayında bizlere bildirilmişti. Bu güncelleme ile beraber, toplantı düzenleyen kişiler bir Microsoft Teams canlı etkinliğinde anonim sunum yapan kişilere izin verebiliyor olacak.

Bu güncelleme ne zaman gerçekleşecek?

Güncelleme Nisan ayının ortalarında kullanıma sunulmaya başlanacak ve Mayıs ayının sonunda tamamlanıyor olacak.

Bu güncelleme kurumunuzu nasıl etkileyecek?

Toplantı düzenleyen kişiler artık Teams masaüstü uygulamasını kullanırken bir Teams canlı etkinliği için anonim bir sunucu planlayabiliyor olacak.

Toplantı düzenleyicileri, canlı etkinliği planlarken isimsiz bir sunum yapan kişi beklediklerini belirtebileceklerdir. Bu özelliğin, toplantının planlanması sırasında yönetilmesi gerekmektedir.

Meeting setup

Aynı zamanda anonim olarak sunum yapan kişi de Teams masaüstü uygulamasını kullanmalıdır.

  • PSTN (dışarıdan arayan) kullanıcılar, bu yeni anonim sunucular iş akışında desteklenmeyecektir
  • Bu seçeneğin devreye sokulduğu durumlarda, kiracı için ayarlanan lobi seçeneği ne olursa olsun, yalnızca davetli kullanıcılar doğrudan toplantıya alınıyor olacaktır.

Hazırlanmak için yapmanız gerekenler

Bu özellik, Teams Live etkinlikleri lisansına sahip kiracılar tarafından ek ücret olmaksızın kullanılabililecektir.

Kullanıcılarınızı bu yeni özellik hakkında bilgilendirmek ve eğitim ve belgelerinizi uygun şekilde güncellemek isteyebilirsiniz.

 

Bu özelliğin bağlı olduğu yol haritasını buradan inceleyebilirsiniz.
Eğer hala Teams’e gelmekte olan yeni bir Ara Odası İşlevi’nden bahsettiğimiz yazımızı okuma fırsatı bulmadıysanız, buradaki yazımızdan yeni işlev ile ilgili tüm ayrıntıları öğrenebilirsiniz.
Daha fazla güncellemelerden haberdar olmak ve önemli detayları gözden kaçırmamak için blog sayfamıza göz atmayı ve takipte kalmayı unutmayın.

Bir dahaki yazımızda görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın!  👩‍💻