Skip to content

Sürdürülebilirlik Proje Yönetim Zirvesi’ndeydik!

Sürdürülebilirlik Proje Yönetim Zirvesi’ndeydik!

“Proje yönetim zirvesi 2022 sürdürülebilirlik: İnsan, Çevre ve İş”

Sürdürülebilir bir değer yaratmak yolunda İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen  Proje Yönetim Zirvesi’ndeydik. 

Pandeminin, küresel ısınmanın ve dünyanın getirdiği değişimi görmeye ve hazır olmaya çalışılan bu süreçte geleceğin iş modellerinden, endüstrinin gelişiminden, insan odaklı dönüşümlerinin gerekliliğinden ve yapay zekanın gücünden bahsedilen etkinlikte, sürdürülebilirlik çözüm ve stratejileri üzerine konuşuldu.

Dünyadaki tüm disiplinler gibi proje yönetimi de değişen dünya düzeninde yer edinmek ve bu düzende sürdürülebilirliğe katkı sağlamak adına yüzünü başka bir yöne çevirdi.

Sürdürülebilirliğin önemi her geçen gün daha da artıyor!

PEAKUP olarak sürdürülebilirliğe gösterdiğimiz önemle geliştirdiğimiz çözüm ve ürünlerimiz için yeni vizyonlar ve stratejiler geliştirebilmek  adına bu etkinlikte yer almaktan ve Türkiye’nin ilk PMP si Ahmet Taşkesen ile tanışmaktan büyük mutluluk duyduk.

İklim değişikliği ile mücadele ve sürdürülebilir alanlar yaratma konusunda çalışmalar yaparak, kurumsal karbon ayak izini azaltmaya yarayacak çözümler geliştirme konusunda yaptığımız çalışmalar ile daha fazla şirketin bu yönde bilinçlenmesini sağlamayı hedefliyoruz.

Sürdürülebilir ofislerin yaratılması konusunda farkındalık yaratmak için geliştirdiğimiz ürünlerin çevreye ve şirketlere katkısını artırmak için yeni stratejiler geliştirmeye devam ediyoruz.