Skip to content

Microsoft Teams Premium

Microsoft Teams Premium

Microsoft Teams Premium

Teams Premium, toplantı yapmanın daha iyi bir yolunu sunan yeni bir eklenti SKU’sudur. Teams’in tanıdık, hepsi bir arada işbirliği deneyimi üzerine inşa edilen Teams Premium, birebirlerden daha büyük toplantılara, sanal randevulardan web seminerlerine kadar her toplantıyı daha kişiselleştirilmiş, akıllı ve güvenli hale getirir. Premium özellikler, Teams Premium genel önizlemesinin bir parçası olarak Aralık ayında sunulmaya başlanacak. Teams Premium Şubat 2023’ten itibaren genel kullanıma sunulacak. Akıllı toplantılar gibi yeni yapay zeka özelliklerinin kullanılabilirliği de 2023’ün ilk yarısında sunulmaya başlanacak.

Toplantı rehberleri

Toplantı rehberleri, tartışma konularına ve dinleyicilere göre toplantınız için doğru kurulumu kolayca seçmenize olanak tanır. Bir rehber, toplantı lobisini kimlerin atlayabileceği veya kimlerin sunum yapabileceği gibi önceden ayarlanmış toplantı seçeneklerinden oluşur. Bu da bir toplantıyı daha verimli bir şekilde ayarlamanıza ve görüşmenin kendisine odaklanmanıza olanak tanır. Toplantı rehberleri en iyi uygulamaların ve politikaların korunmasına yardımcı olurken aynı zamanda planlama sırasında size zaman kazandırır.

thumbnail image 5 of blog post titled What's New in Microsoft Teams , Microsoft Ignite 2022

Kişiselleştirilmiş toplantı markalaması, kuruluş düzeyinde kurumsal arka planlar ve kişiselleştirilmiş Birlikte modu sahneleri

Teams lobisi için özel logolar ve arka planlar, organizasyon düzeyinde özel arka planlar ve Birlikte modu için özel sahneler ile şirket markanızı somutlaştırın ve çevrimiçi toplantılarınıza yansıtın.

thumbnail image 6 of blog post titled What's New in Microsoft Teams , Microsoft Ignite 2022

Filigranlama, E2E şifreleme ve hassasiyet etiketleri dahil olmak üzere gelişmiş toplantı koruması

Teams Premium’daki gelişmiş toplantı koruması sayesinde kuruluşlar hassas görüşmelerin ve içeriklerin korunmasına yardımcı olabilir. Filigran ekleme ve kimlerin kayıt yapabileceğine ilişkin denetimler gibi yeni toplantı seçenekleriyle, bilgilerin korunmasına yardımcı olmak için son derece hassas görüşmelere bile uygun önlemler alınabilir. Gelişmiş güvenlik gereksinimleri olan Microsoft 365 E5 müşterileri için Microsoft Purview Bilgi Koruması’ndaki hassasiyet etiketlerinizden yararlanma olanağı da sunuluyor. Uyumluluk yöneticileri, doğru seçeneklerin uygulanmasını sağlamaya yardımcı olmak için mevcut hassasiyet etiketleriyle ilişkilendirilecek toplantı seçeneklerini tanımlayabilirler.

thumbnail image 7 of blog post titled What's New in Microsoft Teams , Microsoft Ignite 2022

Akıllı özet
Bir gün içerisinde çok sayıda toplantımız olsa da ve saatlerimiz oldukça sınırlı. Birbiriyle yarışan bu kadar çok önceliğe sahipken, kaçırdığınız toplantılara yetişmek veya önceki tartışmalara atıfta bulunmak için transkriptleri ve kayıtları incelemek için daha az zaman harcamanız önemlidir. Akıllı özet ile, sizin için en önemli bilgileri keşfetmenize yardımcı olan toplantılardan kişiselleştirilmiş vurgular göreceksiniz. İşte akıllı özetin toplantı yorgunluğunu azaltırken her şeyden haberdar olmanıza yardımcı olmasının yolları:

  • Toplantı sırasında ve sonrasında yapay zeka tarafından oluşturulan görevler. Toplantılardan görevler oluşturmak için yapay zeka kullanılacak, böylece hareket maddeleri kaçırılmayacak. Her toplantıya sanal bir asistanın katılması gibi bir deneyim olacak.
  • Kayıtlarda kolayca gezinmek ve toplantı tartışmasının içeriğini anlamak için otomatik olarak oluşturulan bölümler.
  • Yalnızca sizin görebileceğiniz kişiselleştirilmiş zaman çizelgesi işaretleri. Bu işaretler, toplantı kayıtlarında transkriptte adınızın ne zaman geçtiği, bir ekranın ne zaman paylaşıldığı ve ne zaman katıldığınız ve ayrıldığınız gibi önemli anları belirtir.
  • Transkriptler arasında hızlıca arama yapabilmeniz için, yakın çalıştığınız kişilere göre sizin için kişiselleştirilmiş, transkriptten konuşmacı önerileri görüntüleyen akıllı transkript araması.

 

Canlı altyazı çevirisi

Altyazılar için canlı çeviri, toplantı katılımcılarının altyazıları kendi dillerinde okuyabilmeleri için konuşulan 40 dil için yapay zeka destekli, gerçek zamanlı çeviriler sunar. Bir organizatör Teams Premium’a sahipse, tüm toplantı katılımcıları canlı olarak çevrilen altyazılardan yararlanabilir. Daha kapsayıcı toplantılar oluşturmak için dil engellerini yıkmaya yardımcı olur. Altyazılar için canlı çeviri, Teams Premium kullanıma sunulana kadar geçici olarak önizlemede kullanılabilir.

thumbnail image 8 of blog post titled What's New in Microsoft Teams , Microsoft Ignite 2022

Gelişmiş Sanal Randevular
Sanal Randevular, kuruluşların satış ve müşteri hizmetleri aramaları gibi işletmeden müşteriye (B2C) etkileşimler veya sanal sağlık hizmeti ziyaretleri, kredi danışmanlığı istişareleri ve sanal perakende bağlantıları gibi sektörel kullanım örnekleri gerçekleştirmelerini sağlar. Teams Premium’daki yeni gelişmiş Sanal Randevular özellikleri, kuruluşunuzun operasyonel mükemmelliği artırmasına ve müşteri deneyimlerini kişiselleştirmesine yardımcı olur.

 

  • Sanal Randevular uygulaması ve basitleştirilmiş sıra görünümü: Randevuları planlamak, yönetmek ve içgörüleri takip etmek için tek bir uygulama ile randevu yönetimini kolaylaştırın. Planlanmış ve talep edilmiş randevuların tek bir görünümüyle müşteri durumunu kolayca takip edin ve onlara uygun şekilde hizmet verin.
  • Özel bekleme odası: Dış katılımcıların en başından itibaren markalı, birinci sınıf bir deneyim yaşamaları için özel bir bekleme odası deneyimi oluşturun.
  • Departman ve kuruluş düzeyinde analizler: Randevuya gelmeyenler ve bekleme süreleri gibi temel metriklere ilişkin kullanım trendleriyle iş içgörüleri elde edin.
  • SMS hatırlatıcıları ve mobil tarayıcı üzerinden katılım: Randevu onayı ve hatırlatma metin mesajları ile kişilerin randevuya gelmeme oranını azaltın. Microsoft Teams’i cihazlarına indirmelerine gerek kalmadan müşterilerin cep telefonları aracılığıyla sorunsuz bir şekilde katılmalarını sağlayın.

Gelişmiş web seminerleri

İç ve dış kitlelerle bağlantıları ve etkileşimi derinleştirmek için gelişmiş web seminerleri düzenleyin ve sunun. Teams Premium’daki yeni gelişmiş web semineri deneyimleri, Teams’teki temel web semineri özelliğini bir üst seviyeye taşıyor.

  • Kayıt bekleme listesi ve manuel onaylar: Kapasiteyi düzene sokmak için kayıtlı katılımcılar için bir bekleme listesi oluşturun ve kayıtlı katılımcıları manuel olarak onaylayın.
  • Otomatik hatırlatma e-postaları: Web semineri öncesinde otomatik hatırlatma e-postaları göndererek tüm kayıtlı katılımcıların etkinliğinize gelmesini sağlayın.
  • Sanal yeşil oda: Organizatörlerin ve sunucuların canlı yayına geçmeden önce sanal bir yeşil odada sosyalleşmek ve hazırlanmak için bir araya gelmelerini sağlayın. Ayrıca katılımcıların sohbetini ve soru-cevapları da izleyebilirler.
  • Katılımcıların gördüklerini yönetin: Katılımcıların yalnızca paylaşılan içerikleri ve ekrana getirilen katılımcıları görmesini sağlayıp yöneterek dikkat dağıtıcı unsurları en aza indirin ve izleyicilerin ilgisini canlı tutun.


thumbnail image 9 captioned Green room (left) and manage what attendees (right)
Yeşil oda (sol) ve katılımcıların ne gördüğünü yönetme (sağ)
 

 

Yeniliklerden haberdar olmak için blog sayfamıza göz atmayı unutmayın.