Skip to content

Mıcrosoft Teams – Gelişmiş İletişim Eklentisi

Mıcrosoft Teams – Gelişmiş İletişim Eklentisi

Merhaba Sevgili Okurlar,
Bugün iletişim deneyiminizi geliştirmenize yardımcı olarak Gelişmiş İletişim hakkında konuşacağız. Eğer siz de kurumunuzda iletişim deneyiminizi daha da geliştirmek istiyorsanız, gelişmiş toplantı özelleştirmesi için Gelişmiş İletişim’i ve kurumunuzun iletişim ilkelerini yönetmek için gerekli araçları edinebilirsiniz.

gelişmiş iletişim

Gelişmiş İletişim (Advanced Communications) Nedir?

Gelişmiş İletişim’in özellikleri arasında gelişmiş toplantı özelleştirmelerini, kurumunuzun iletişim ilkelerini yönetmek için gerekli araçları ve özel ilke paketleriyle premium yönetilebilirlik bulunmaktadır. Ek özelliklerin içinde ise toplantılarınızı dilediğiniz gibi kendinize uygun hale getirebilmeniz için özel markalı toplantı lobilerini ve kişiler ve cihazların verilerini izlemek, takip ve analiz etmek için araçları içermektedir.

  • Toplantıya katılım öncesindeki aşamada ve lobide kurumunuzun logosunu kullanarak toplantıya katılım deneyiminizi özelleştirin.
  • Kurumunuzun ihtiyaçları ve toplantılar doğrultusunda tasarlanmış özel Birlikte Modu sahneleriyle birleştirici toplantı deneyimleri oluşturun.
  • Teams Yönetim Merkezi veya PowerShell’i kullanarak kurumunuzdaki benzer rollere sahip kullanıcılar için kendi ilke gruplarınızı oluşturup özel ilke paketleriyle özelleştirilmiş deneyimler oluşturun. Bu senaryoda her kullanıcı özel bir ilke paketi ataması almak için lisansa ihtiyaç duymaktadır.

Gelişmiş İletişim’i, ücretli tüm Microsoft 365 ve Office 365 aboneliklerine eklenebilen bir eklenti olarak bütün Microsoft 365 marketlerinde bulabilirsiniz. Gelişmiş İletişim’in özellikleri diğer Microsoft 365 ya da Office 365 planlarına eklenemeyecek ve ayrı olarak alınması mümkün olmayacaktır. Özellikleri edinmek için eklentiyi satın almanız gerekmektedir.

 

 Not

Özellikler mevcut hale geldikçe kullanıma sunuluyor olacaktır. Özelliklerin zamanlamasındaki en son güncellemeleri görmek için Microsoft 365 Yol Haritası sayfasını ziyaret etmeyi unutmayınız.

 Not

Bu eklenti henüz Microsoft 365 GCC High ve Department of Defense (DoD) ortamları için mevcut değildir.

Bu özellikler şimdilik yıl sonuna kadar ön izlemedeler, ancak yıl sonundan sonra bu özellikleri kullanmak için Gelişmiş İletişim lisansı gerekli olacaktır.

 

 

Windows Server 2022’yi konu aldığımız yazımızı okuma şansı bulamadıysanız buradan tüm bilgileri öğrenebilirsiniz.

Şu an gündemde olan Windows 11 ile ilgili aklınızda birçok soru mu var? O zaman bu yazı tam size göre. Sıkça sorulan soruların cevaplarını okumadan geçmeyin!

Yeni özellikler ve güzel haberlerle görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın. 👩🏻‍💻