Skip to content

Mıcrosoft Teams – Career Coach ile Tanışın

Mıcrosoft Teams – Career Coach ile Tanışın

Mıcrosoft Teams Eğitim Uygulaması Career Coach ile Tanışın!

 

LinkedIn tarafından desteklenen ve yüksek öğretim öğrencileri için kişiselleştirilmiş kariyer rehberliği sağlayan bir Microsoft Teams Eğitim uygulaması olan Career Coach (Kariyer Koçu) ile tanışın! Bu uygulama, Teams masaüstü, web ve mobil cihazlarda kullanıma sunuluyor olacak.

Kariyer Koçu, yalnızca Office 365 A1, A3 veya A5 lisansına veya Microsoft 365 A3 veya A5 lisansına sahip EDU müşterilerine sunulan yeni bir lisanstır.

Bu uygulama ne zamana hayata geçirilecek?

Kariyer Koçu uygulaması Mayıs ayı başlarında yayınlanmaya başlayacak ve Haziran başında yayınlanmasının tamamlanması beklenmekte.

Bu uygulama kurumunuzu nasıl etkileyecek?

Kariyer Koçu, eğitim kurumlarına öğrencilerin kariyer yollarını keşfetmeleri, gerçek dünya becerilerini geliştirmeleri ve ağlarını tek bir yerde oluşturmaları için birleşik bir kariyer çözümü sunar. Kariyer Koçu ile kurumunuz, öğrencilerin kariyer hedeflerini gerçekleştirmek için ihtiyaç duydukları becerileri edinmelerine yardımcı olmak için kurs tekliflerinizi, kampüs deneyimlerinizi ve mezunlar topluluğunu bir araya getirebilecek.

Kariyer Koçu, tüm öğrencilerin kişiselleştirilmiş kariyer rehberliği ve fırsatlarına eşit erişime sahip olmasına yardımcı olarak kurumunuzda daha adil öğrenci çıktıları elde etmenize yardımcı olabilir. Fakülte ve personel danışmanlarınız, öğrencilerin becerileri ve kariyer hedefleri hakkında daha derin bir anlayış kazanacak, böylece kurumunuz müfredat ve öğrenci hizmetlerini öğrenci ilgi alanları ve iş piyasası eğilimleriyle uyumlu hale getirebilecektir.

Career Coach app

Hazırlanmak için yapmanız gerekenler

Kariyer Koçuna, Microsoft Teams Yönetici Merkezi üzerinden ulaşabiliyor olacaksınız.

Etkinleştirme için lisans ve uygulama yapılandırması gereklidir.

Kurumunuzda uygulamaya hazırlanmak için, Kariyer Koçu ürün sayfasında 1 Mayıs’tan itibaren sunulacak olan BT Yöneticisi, Öğrenciler ve Fakülte/Personel için Hızlı Başlangıç ve Planlama kılavuzlarını gözden geçirdiğinizden emin olun.

 

Bu özelliğin bağlı olduğu yol haritasını buradan inceleyebilirsiniz.
Eğer hala Teams’e gelmekte olan Anonim Sunucular özelliğinden bahsettiğimiz yazımızı okuma fırsatı bulmadıysanız, buradaki yazımızdan yeni işlev ile ilgili tüm ayrıntıları öğrenebilirsiniz.
Daha fazla güncellemeden haberdar olmak ve önemli detayları gözden kaçırmamak için blog sayfamıza göz atmayı ve takipte kalmayı unutmayın.

Bir dahaki yazımızda görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın!  👩‍💻