Skip to content

HaberTürk / CapsLock Ekibini ofisimizde ağırladık

HaberTürk / CapsLock Ekibini ofisimizde ağırladık

[mk_page_section][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”20″ font_family=”none”]PEAKUP tarafından hayata geçirilen platform olan NOVA loT, ofislerin yeni baştan dizayn edilmesine gerek kalmadan hem çalışanın hem de işverenin hayatını kolaylaştırıyor. Teması minimize ederek ofisleri daha güvenli bir ortama dönüştürüyor, verimliliği ve tasarrufu artırıyor. Geliştirdiğimiz bu uygulamayı CapsLock Ekibini ofisimizde ağırlayarak detaylıca anlattık.

Peakup ailesi olarak test aşamasında olan Nova loT Platformumuzu, pandemiyle beraber insanları nasıl daha iyi koruyup, sağlıklı bir ortamda işlerini rahatlıkla gerçekleştirmeye yönelik çalışmalarımızı hızlandırarak geliştirdik. Ortak çalışma alanlarını yönetmenin içinde olan ışıklandırma, havalandırma, kapı açma kapama gibi fonksiyonları barındıran Nova loT Platformu ile parmak okuyucusu yerine kart veya telefonla girebilme imkanı sağladık. Böylece dokunma riskini azaltarak daha güvenli bir ortam sağlamış olduk. Ofisimizde uygulamalı olarak gösteren Peakup COO KadirCan Toprakçı , toplantı odalarına akıllı kısıtlama ile görevli olmayan kişilerin girmesini engelleyerek hem toplantı bölünmelerinin engellenmesine hem de daha sağlıklı bir çalışma imkanı sunmasına değindi.

Aşağıdaki video’dan Nova loT ile ofisinizde neler yapabileceğinizi görebilirsiniz.[/mk_fancy_title][vc_video link=”https://youtu.be/7KLyGkWElVM”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/mk_page_section]