... Skip to content

“Değişim Yönetimi” İleri Seviye Uzmanlığı statüsünü alarak ilk olmayı başardık!

“Değişim Yönetimi” İleri Seviye Uzmanlığı statüsünü alarak ilk olmayı başardık!

Yeni nesil çalışma ortamları ve teknolojinin iş süreçlerine doğru entegrasyonunu sağlamak üzere verdiğimiz Microsoft Teams, Azure, Office 365 gibi servislere yönelik Değişim Yönetimi Hizmetleri, Microsoft tarafından Ortadoğu ve Afrika bölgesi (MEA) genelinde  “Değişim Yönetimi” İleri Seviye Uzmanlığı (Adoption & Change Management Advanced Specilization)  alan ilk, Dünya genelinde de 4. kurum olduk.

Göstermiş olduğumuz başarılarımıza bir yenisini daha ekleyerek, kapsamlı bilgi ve deneyimimizle bu konuda en iyi olduğumuzu MEA‘da birinciliğimizi ilan ederek bir kez daha kanıtladık.

700.000’in üzerinde son kullanıcının bulut bilişim teknolojilerine geçişini sağlayarak, Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde teknoloji çözümlerimizle alanında tecrübeli kadromuz ile iş ortaklarımızın yeni süreçlere geçişlerini sağlarken,   başarılarımıza da yenilerini eklemeye devam ediyoruz.

Microsoft’un dünya çapında sınırlı iş ortağına verdiği bu uzmanlık statüsünü MEA bölgesinde ilk almaktan büyük gurur duyuyor, bu süreçte bize destek olan ve inanan herkese teşekkür ediyoruz.