Skip to content

CSP modeli ile lisans alımları değişiyor

CSP modeli ile lisans alımları değişiyor

Microsoft lisans alımları artık değişiyor!

Microsoft ile çalışan iş ortaklarının ve tüm müşterilerinin yakından tanıdığı Microsoft Open lisanslama programı eskide kalıyor.
Dijital dönüşüm ile birlikte gelen teknolojiye geçiş süreçlerinin hızlanması ve bulut altyapısının yaygınlaşmasıyla Microsoft’tan yeni bir hamle geldi.  Artık Microsoft lisanslarının alındığı  Open programındaki tüm ürünler Cloud Solution Provider (CSP)‘den satın alınabilecek.

PEAKUP  lisans alım ve yenilemelerde uygun maliyet ve avantajlar sunmaya devam ediyor

Birçok anlaşma şartı içeren  EA (Enterprise Agreement) (kurumsal anlaşma), OV (Open Value) ve OVS (Open Value Subscription) gibi toplu lisans anlaşmaları çok eskide kaldı. PEAKUP deneyimli uzaman kadrosu ile şirketlerin geçiş süreçlerini, lisans alım ve yenilemelerini en inovatif fikirlerle en iyi hizmeti vererek sağlıyor.

PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı CSP modeli için: “Geleneksel Microsoft lisans anlaşmaları daha uygun maliyet ve daha esnek kullanım imkanı sunan yeni versiyonuna geçerek güncellenebilecek ve şirketler ihtiyacı olan lisansları daha esnek bir şekilde dilediğince alabilecek. İstenildiği takdirde  Office 365 ve Azure anlaşmaları da kolaylıkla birleştirebilecek.  Ayrıca kalıcı lisans alımları CSP modeli ile daha uygun maliyetle yapılabilecek.” dedi.

Yazılım lisanslama programındaki bu gelişmenin kuruluşunuz için sunduğu fırsatları PEAKUP ile iletişime geçerek daha detaylı öğrenebilirsiniz.