Skip to content

BADGE CRAWLER / Fırsat Eşitliği 04-Nevcihan Matur

BADGE CRAWLER / Fırsat Eşitliği 04-Nevcihan Matur

Badge Crawler Fırsat Eşitliği serimizin yeni bölüm konuğumuz Dell Technologies Server and Networking Group Sales Yöneticisi Nevcihan Matur.

Elektrik elektronik mühendisliği mezun Nevcihan Matur, 20 yıldır IT sektöründe farklı alan ve firmalarda yer aldı. Teknoloji, yenilik ve inovasyona genç yıllarından beri ilgisi olduğunu söyleyen Matur lisansını Uludağ Üniversitesi, yüksek lisansını ise Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı. İlk çalışma hayatına hem Türkiye’de hem dünyada çalışmalar yapan ARGE grubuna girdi. Çalışma ortamından ve işinden memnun olmasına rağmen insana dönük iş yapmak istediğini farkettikten sonra teknolojiden de kopmayarak satış pazarlama departmanına yöneldi. 3-4 farklı teknoloji şirketinde satış pazarlama departmanında rol aldıktan sonra en son 5 yıldır Dell Technologies’te işini severek devam ediyor. Zevk alarak yapacağınız işi tercih eden bir insanın zorluklarla baş etmenin daha kolay olacağını vurguladı.

Mühendislik, yazılım gibi bölümlerde kadın erkek dağılımının dengede olmamasın sebebi ne?

Dünya yeterince kadın rol modelleri tanıyor mu ?

Erkek dağılımın eşit olmadığı bölümlerde okumanın bir kadın olarak nasıl yansıması oldu gibi soruların cevaplarını öğrendiğimi Badge Crawler Fırsat Eşitliği sohbetimizi tıklayarak izleyebilirsiniz.