Skip to content

BADGE CRAWLER / Fırsat Eşitliği 01- Yonca Özgün

BADGE CRAWLER / Fırsat Eşitliği 01- Yonca Özgün

Yepyeni ve dopdolu bir seri ile karşınızdayız. Badge Crawler Fırsat Eşitliği serisinde teknoloji dünyasında kadının rölü, çalışma ortamında dengenin nasıl sağlanması gerektiği üzerine konuştuğumuz Yonca Özgün ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Yonca hanım, 18 yıldır aktif olarak iş hayatında olup kariyerine bilgisayar öğretmenliği ile başladı. Daha sonra kendi kurduğu Yonca Özgün Akademi adında bir danışmanlık şirketi ile öğrenci ve öğretmenlere teknoloji eğitimleri imkanı sağlamasının dışında Arçelik, Kadris gibi teknoloji alanında çalışan firmalara danışmanlık veriyor. Projelerle Maker Öğretmenliği, Uzaktan Eğitim Ş@rt ve Eğitimde Google Şifreleri kitapları bulunuyor. Kendisini üretim yapan insan yetiştirmeyi ve eğitim alanında ülkesine hizmet etmeyi benimsediğini belirten Yonca Özgün’ü daha yakından tanımış olduk.

Bu serüvene nasıl başladığı, iş hayatında neler ile karşılaştığı, hedefleri, eğitimlerini nasıl verdiğini, çalıştığı sektörde kadın-erkek dağılımı hakkındaki görüşleri üzerine gerçekleştirdiğimiz Badge Crawler Fırsat Eşitliği sohbetimizi tıklayarak izleyebilirsiniz.