Skip to content

Advanced specialization – Calling for Microsoft Teams

Advanced specialization – Calling for Microsoft Teams

Yakın zamanda yapılmış Forrester TEI çalışmasına göre Microsoft Teams üzerinden arama yapmak, çalışan ve şirket performansını arttırmakta ve gelişmiş güvenlik, uyumluluk, çalışma zamanı ve hareketlilik sağlıyor. Günümüzde de işletmeler iç içe İletişimi ve takım çalışmasını birleştiren modern bir ses çözümüne ihtiyaç duyuyor.

PEAKUP olarak, yeni nesil çalışma ortamları ve teknolojinin iş süreçlerine doğru entegrasyonunu sağlamak üzere verdiğimiz Microsoft Teams, Azure, Office 365 gibi servislere yönelik Değişim Yönetimi Hizmetleri, Microsoft tarafından Ortadoğu ve Afrika bölgesi (MEA) genelinde  “Değişim Yönetimi” İleri Seviye Uzmanlığı (Adoption & Change Management Advanced Specilization) Türkiye’de alan ilk, Dünya genelinde de 4. kurum olarak, göstermiş olduğumuz başarılarımıza bir yenisini daha ekleyerek, Advanced specialization – Calling for Microsoft Teams sertifikasını almaya hak kazandık.

Microsoft Teams’i telefon sistemleri ile entegre ederek modern bir ses çözümü sunma ve yönetme konusunda derin bilgiye, kapsamlı deneyime ve kanıtlanmış başarıya sahip şirketlerin hak kazandığı “Advanced Specialization: Calling for Microsoft Teams” ileri düzey uzmanlık statüsünü almaktan büyük gurur duyuyor, bu süreçte bize destek olan ve inanan herkese teşekkür ediyoruz.