Skip to content

Word’de Modern Yorumlar (Windows)

Word’de Modern Yorumlar (Windows)

“Modern Yorumlar”, geliştirilmiş klavye kısayollarının yanı sıra iyileştirilmiş @bahset özelliği ve bildirimlerle Word’e yepyni bir yorum deneyimi getiriyor. Bu yeni deneyim, yorumların Word, Excel ve PPT’deki çalışma şekillerini bir araya getiriyor.

Bu güncelleme kurumunuzu nasıl etkileyecek?

Bu güncelleme kullanıcılarınıza sunulduğunda, kullanıcılarınız modern yorum deneyimini görüyor olacaklar. Bu özellik, kullanıcılarınızın ortak yazarların yorumlarını tamamlanmadan önce göreceğinden endişe etmeden @bahset özelliğini kullanmalarına ve yorum göndermelerine olanak tanır.

Modern yorumlar; Word, Excel ve PowerPoint’te tutarlı bir yorum yapma deneyimi sağlar. Kullanıcılar, yorumlara doğrudan bir e-posta bildiriminden yanıt verebiliyor olacaklar. Yeni tasarım, Yorumlar bölmesi aracılığıyla isteğe bağlı tüm yorumlar görünümü sağlamanın yanı sıra, yorumların odaklanmış bir görünümünü de bizlere sunuyor. Yeni gönderi modeliyle, Ctrl + Enter tuşları yorum göndermenin klavye kısayoludur.

Yeni deneyim, yorumları varsayılan olarak sayfanın sağında gösterir. Bu varsayılan odaklı görünüm, etkin yorumlara odaklanabilmeniz için tüm çözümlenmiş yorumları gizler. Word pencerenizin sağ üst köşesindeki Yorumlar butonu, Yorumlar bölmesine geçmenizi sağlar. Bu, çözülen yorumlar dahil olmak üzere belgedeki tüm yorumları gösterir.
New Comments experience

Hazırlanmak için yapmanız gerekenler

Kullanıcılarınızı bu yeni özellik hakkında bilgilendirmek ve eğitim ve belgelerinizi uygun şekilde güncellemek isteyebilirsiniz.

 

Anahtar Noktalar

  • Microsoft 365 76186 numaralı yol haritası
  • Zamanlama:
    • Mevcut Kanal Önizlemesi: Şubat
    • Mevcut Kanal: Nisan
  • Kullanıma sunuş: Kullanıcı düzeyi
  • Eylem: gözden geçirin ve değerlendirin

 

Dilerseniz bu özelliğin bağlı olduğu yol haritasını buradan inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımızda Microsoft Teams toplantılarına gelecek olan “Salt Görüntüle” özelliğinden bahsetmiştik. Hala okuma fırsatı bulamadıysanız, buradan okuyabilirsiniz.

Yeni özellikler ve güzel haberlerle görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın. 👩🏻‍💻