Skip to content

Windows için Outlook – Metin Tahminleri

Windows için Outlook – Metin Tahminleri

Metin Tahminleri Özelliği Windows için Outlook’a Geliyor

Metin tahminleri, bir metin yazımı sırasında metin önermek için akıllı teknolojiyi kullanarak Microsoft 365 kullanıcılarının daha verimli yazmasına yardımcı olan bir özelliktir. Bu özellik web üzerinde Outlook için halihazırda mevcuttur ve kullanımdadır.

Ve artık metin tahminleri desteği genişletiliyor ve Windows için Outlook’a da geliyor.

Bu güncelleme ne zaman gerçekleşecek?

  • Metin tahminlerinin, Şubat ayı başlarında (daha önce Ocak olarak belirtilmişti) Mevcut Kanal’da (Önizlemede) müşterilere sunulan Kasım sürümünün ve Şubatın sonlarında Mevcut Kanal’ın (daha önce Ocak olarak belirtilmişti) bir parçası olması planlanmakta.
  • Not: Aralık ayında Mevcut Kanal’da (Önizlemede) müşterilere bu yeni sürümle güncellenecek olan önceki bir sürüm sunulmuştu.

Bu güncelleme kurumunuzu nasıl etkileyecek?

Bu güncelleme yayınlandığında, kullanıcılar İngilizce bir e-posta mesajı yazarken metin tahminlerini görüyor olacaklar. Windows için Outlook’ta önerilen metni gördüklerinde, kullanıcılar sekmeyle önerilen metni kabul edebilir veya yok saymak için yazmaya devam edebilirler.

Suggestions

Metin tahminleri varsayılan olarak aktiftir, ancak kullanıcılar bunları Windows için Outlook’taki Posta seçeneklerinde devre dışı bırakabilirler.

Windows settings

Windows için Outlook’ta bu özelliği devre dışı bırakmak, Web üzerinde Outlook veya iOS için Outlook’taki metin tahminlerini etkilemez. Zaman içerisinde metin tahminleri, uygulama veya ayarlarda güncelleme gerektirmeyen ek dilleri destekliyor olacaktır.

Hazırlanmak için yapmanız gerekenler

Windows için Outlook’taki metin tahminleri, Microsoft 365 bağlantılı bir deneyim olarak kabul edilir ve gizlilik denetimleri için ilke ayarları aracılığıyla yönetilebilir: Kurumsal için Microsoft 365 Uygulamaları için gizlilik denetimlerini yönetmek için ilke ayarlarını kullanın.

Kullanıcılarınızı bu yeni özellik hakkında bilgilendirmek ve eğitim ve belgelerinizi uygun şekilde güncellemek isteyebilirsiniz.

 

Bu özelliğin bağlı olduğu yol haritasını buradan inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımızda Outlook Web’e gelmekte olan Oluşturma Modunda yeni arama özelliğinden bahsetmiştik. Dilerseniz buradan o yazımızı da okuyabilirsiniz.

Bir dahaki yazımızda yeni bir güncellemeyle ve güzel haberlerle görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın. 👩🏻‍💻