Skip to content

Sürdürülebilir Gelecek için Power Apps ile Değişimi Yönetin

Sürdürülebilir Gelecek için Power Apps ile Değişimi Yönetin

Sürdürülebilirlik, gelecek nesillerin kendi ihtiyaçlarını karşılama yeteneğinden ödün vermeden mevcut ihtiyaçların karşılanması anlamına gelir. Sürdürülebilir uygulamalar geliştirmek iklim değişikliğini ele alarak çevre kirliliğini azaltmak, daha adil ve sürdürülebilir bir dünya inşa etmek için çok önemlidir.
Sürdürülebilir iş uygulamaları yeniliğe teşvik etmekle birlikte ekonomik büyüme için yeni fırsatlar yaratır. Şirketlerin çağın bir adım önünde olmalarını ve ortaya çıkan trendlerden yararlanmalarını sağlar.
Power Apps, kullanıcıları kuruluşlarının özel ihtiyaçlarını karşılayan özel uygulamalar ve iş akışları oluşturmasına olanak tanıyarak ihtiyaçlarını sürdürülebilirlik girişimleri için esnek ve özleştirilebilir bir çözüm haline getirebilen bir platformdur.
Bu platform,kullanıcıların hızlı bir şekilde özelleştirilmiş iş uygulamaları oluşturmasına, işletmelerin faaliyetlerini çevre, toplum ve ekonomiye olumlu bir şekilde etkilemesini amaçlayarak sahada kısa sürede çözüm odaklı ve sürdürülebilir adımlar atılmasına olanak sağlamış olur.

Bu bağlamda, Power Apps’in sürdürülebilirlik hedeflerini desteklemenin birkaç yolu vardır:

  • Veri İzleme ve Raporlama: Power Apps, veri izleme, raporlama yetenekleri ve sürdürülebilirlik performansı ile zaman kazandırır. Çevresel etkilerin, enerji tüketiminin, atık miktarının ve diğer sürdürülebilirlik göstergelerinin takibi için uygulamalar oluşturularak verimli planlama olanağı sunar.
  • Verimlilik ve Kağıtsız Çalışma: Power Apps, kâğıt kullanımını azaltarak ve dijital süreçleri optimize ederek verimliliği arttırır. Formlar, onay akışları ve diğer süreçlerin dijitalleştirilmesi kâğıt tüketimini azaltır ve böylece kaynakları korumaya yardımcı olur.
  • Enerji ve Kaynak Tasarrufu: Power Apps ile iş süreçlerinin dijitalleştirilmesi ve otomatikleştirilmesi, enerji ve kaynak kullanımını azaltır. Örneğin, manuel veri girişi yerine otomatik veri entegrasyonu kullanarak enerji ve zamandan tasarruf sağlanır.
  • Sürdürülebilirlik Bilincinin Arttırılması: Power Apps, çalışanların ve kullanıcıların sürdürülebilirlik hedefleri hakkında farkındalığını artırmak için kullanılabilir. Örneğin, eğitim veya farkındalık uygulamaları geliştirilebilir.

 

Peki biz Power Apps ile sürdürülebilirliğin hangi noktasındayız?

Gelin buna yaptığımız uygulamalarımız ile karar verelim.

 

  • Saha Ziyaret Uygulamamız: Sahada aktif rol alan çalışma arkadaşlarımız için büyük ölçüde zamanı verimli kullanma, kağıt israfının önüne geçme, hızlı raporlama, veriyi birden fazla alanda kullanmak konularında sürdürülebilirlik avantajı sağlamaktadır.
  • Envanter Uygulamamız: Kurum içerisindeki uçtan uca tüm envanterlerin kaydının tutulduğu aynı zamanda zimmetli envanterlerin gösterildiği yine envanterin çalışan üzerine atandığı, envanter durumunun detaylı takibinin sağlandığı ve tüm bu işlemleri yaparken mobil araçlarda dahil olmak üzere tüm cihazlarda çalıştırılarak, kişinin veya departmanın üzerindeki iş yükünü hafifletirken süreçleri hızlandırarak kullanıcı dostu arayüz tasarımı ile sürdürülebilirlik doğrultusunda destek olur.
  • BT Helpdesk Uygulamamız: Departmanlar arası iletişimi zaman, enerji ve kaynak tasarrufu göz önünde bulundurularak uygulama içerisinden chat aracılığı ile iletişimin sağlandığı aynı zamanda açılan talebin durumunun takip edilerek, talep içerisine doküman eklenerek ve saklı tutularak erişilebilirlik ve iletişim konularında büyük ölçüde destek olunması sağlanır.
  • Akışlarımız: Özel günlerimizin bildirimi, iş arkadaşlarımızın doğum günlerini, güncel kur değerlerini, çok onaylı iş akışlarını, web sitelerinden fatura/doküman vb. okunarak belirtilen kaynağa yazdırılmasını birçok platforma özelleştirerek entegre edilebilir, bunlarla birlikte insan gücünden tasarruf ederken sürdürülebilir akışlar ile iş yükü azaltılarak zaman kazandırılması sağlanır.

 

Sürdürülebilirlik uygulamalarını Power Apps’in gücüyle birleştirmek her büyüklükteki kuruluşta yenilikçi ve anlamlı değişimi hızlandırır. Elinizin altındaki çeşitli özellikler ve araçlarla daha iyi ve daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için uygulamalarımızı hayalleriniz ile birleştirerek geliştiriyoruz.