Skip to content

Siber Güvenlik Haftası kapsamında Ankara’da yerimizi aldık

Siber Güvenlik Haftası kapsamında Ankara’da yerimizi aldık

Siber Güvenlik Haftasında Ankara’daydık!

Yerli Siber Güvenlik ekosisteminin gelişimine katkı sağlamak, siber güvenlik farkındalığını artırmak için T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi koordinasyonunda Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi’nin düzenlediği Siber Güvenlik Haftası” kapsamında yer aldık.

Etkinliklerde bugüne kadar ağırladığı 9 binden fazla ziyaretçiyi, küresel düzeyde alanında uzman çok sayıda konuşmacıyla ve Türkiye’de Yerli ve Millî Siber Güvenlik adına faaliyet gösteren tüm üye firmalarla bir araya gelindi. Üye firmaların ve çok sayıda değerli kamu kurumu ile gerçekleştirilen bu önemli buluşmada üye firmalar tarafından da çevrim içi etkinlikler düzenlendi.

Ato Congresium Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe PassGate ürünümüz ile katılım gösterdik. Fuardaki standımızda ürünlerimizi, siber güvenlik çözümlerimizi anlattık.

PassGate ile şifreleriniz her zaman güvende.

 PassGate, Bilgi Teknolojilerine gelen parola sıfırlama taleplerinin 7/24 karşılanması için harcanılan zamanın önüne geçer ve BT personelinin üzerindeki iş yükünü azaltır.

Çalışanların bilgi işlem departmanlarına gitmeden parolalarını kendi kendilerine sıfırlayabildikleri bir siber güvenlik ve parola yönetimi çözümü sunar.