... Skip to content

Peryön “İnsan Kaynakları Dijital Dönüşüm” finalistiyiz

Peryön “İnsan Kaynakları Dijital Dönüşüm” finalistiyiz

PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin 28. kez düzenlediği PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi, bu yıl ilk kez www.peryonkongre.com üzerinden online olarak gerçekleşti. Aynı anda 3000’e yakın kişinin
katıldığı törende iş dünyasını buluşturdu.

insan kaynakları alanındaki; yenilikçi, yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanıtmak, örnek teşkil eden çalışmaları sektöre kazandırmak amacıyla “PERYÖN İnsana Değer Ödülleri’ töreninin gündeminde küresel ısınma, yapay zeka, dijitalleşme ve
işin geleceği vardı.

Gerçekleşen törende, Dijital dönüşüm uygulamaları değerlendirildi ve “İnsan Kaynakları Dijital Dönüşüm” kategorisinde değerlendirilen tüm uygulamalar arasında Velocity bizi finale taşıdı. Finalde olmaktan ve değer katan uygulamalar geliştirmeye devam etmekten mutluluk  duyuyoruz.

Bizi finale taşıyan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Yeni Dijital Ofisiniz Velocity

Velocity, açık iletişim ortamı sayesinde evde veya ofiste, ekibinize dijital iş yeri ortamı sunan kurum içi iletişim platformudur.

Tüm çalışanlarınızı tek bir noktada buluşturarak tüm iş süreçlerinizi dijitalleştirebilir, bilgiye pratik şekilde ulaşabilir ve kullandığınız sistemlerle entegre olarak kullanabilirsiniz. Tüm iletişim ve iş süreçlerinizi dijitale taşırken bu sayede Velocity ile dijital bir ofis ortamınızı da yaratmış olursunuz.