Skip to content

Perakende Sektöründe Sahada Çalışanların Gücü

Perakende Sektöründe Sahada Çalışanların Gücü

#Microsoft ile birlikte gerçekleştirdiğimiz “Perakende Sektöründe Sahada Çalışanların Gücü” etkinliğimizi tamamladık.

Kuruluşunuzun omurgasını, yani ön saflardaki iş gücünüzü, güçlendirmeye odaklanan, meslektaşlar arasında yapılacak olan yuvarlak masa toplantısında bize katılın. Bu toplantı sizlere, sanal ofisinizin rahatlığından çıkmadan kapalı bir ortamda diğer şirketlerin liderleri ve uzmanlarıyla doğrudan bağlantı kurmak için eşsiz bir şans sunuyor.

Perakende sektörü, müşterilerinin gelişmekte olan ihtiyaçlarını, talepteki çok büyük değişimleri ve temassız ortamlar konusundaki gereksinimleri karşılama konusunda hızla uyum sağlamaktalar. Harvard Business School ile yakın zamanda yapılan bir araştırma, perakende yöneticilerinin %72’sinin dijital olarak güçlendirilmiş bir ön saf iş gücüne sahip olmanın gelecekte sektörde rekabetçi bir farklılaştırıcı olacağını söylediğini gösterdi.

Ön saflardaki çalışanlarınız, perakendecilerin her gün yaptığı işler konusunda en bilgili grubu oluşturuyor. Tarafımızca yönetilen bu Liderlik Forumunda sektördeki meslektaşlarınızdan haber alma, düşüncelerinizi paylaşma ve soru sorma fırsatı için gerekli ortam sağlandı.

Anahtar konularımız ise;

  • Müşteri davranışını değiştirme
  • Planlama ve refah konularında çalışanların beklentilerinin karşılanması
  • Dijitalleşme ve kültürel değişim
  • Ürün teklifleri ve özelliklerini geliştirme

Dijitalleşme ve kültürel değişim gibi konuları ele aldığımız etkinliğimize katılımınız için teşekkür ederiz.