Skip to content

PEAKUP HIZMETIX DERGİSİNDE

PEAKUP HIZMETIX DERGİSİNDE

[mk_page_section][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”22″ font_family=”none”]

CEO’muz Ahmet Toprakçı, Hizmetix dergisine PEAKUP’ın mali performans süreçlerinden bahsetti.

MALİ PERFORMANSI SON DERECE POZİTİF TAMAMLADIK
2019’un ilk yarısı, ekonomi piyasalarındaki mali belirsizlik ve kur dalgalanmasının etkilerinin yoğun hissedildiği bir dönem oldu. Genel sektörün yatırım iştahı bu sebeplerden temkinliydi. Kurumlar, bu ekonomi konjonktüründe yeni yatırımlardan çok kullandıkları ürünlerde verimlilik ve iş süreçlerinde mükemmeliyet üzerine yoğunlaştılar. Bu perspektif, ürün geliştiren yerli yazılım firmaları için hareket alanı oluşturdu. Özellikle çalışan sayısının ekonomik realitelerle artıp azaldığı bu gibi belirsiz dönemlerde, aylık kullandığın kadar öde seçenekleri, satın alma kararlarında etkili rol oynuyor. Peakup’ın uzun yıllardan beri hâlihazırdaki ürün satış politikası bu yönde olduğundan, sektördeki birçok firma resesyona ya da küçülmeye giderken, Peakup birinci ve ikinci  çeyrek mali performansını son derece pozitif tamamladı.

KENDİMİ VE PEAKUP’I DÜNYA ÖLÇEĞİNDE KABUL ETTİRMEK BAŞARILI HİSSETTİRİR
Ufuk çizgisine erişmek nasıl mümkün değilse kariyerinde de “en başarılı oldum” demek bir illüzyon. Ancak kendimi ve Peakup’ı global ölçekte yaygın faaliyet gösteren ve bilinen kendi kültürünü ve iş yapış tarzını dünya ölçeğinde kabul ettirmiş konumda görmek başarılı hissettirir.

[/mk_fancy_title][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/mk_page_section]