Skip to content

PEAKUP Akademi genç yetenekleri sektöre kazandırıyor!

PEAKUP Akademi genç yetenekleri sektöre kazandırıyor!

PEAKUP, açtığı akademi programı ile genç yetenekleri sektöre kazandırıyor

PEAKUP, 2012 senesinden bu yana teknolojiye yaptığı yatırımlarla 10 yılı aşkın süredir genç zihinleri sektöre kazandırıyor.

Türkiye’de Bulut Teknolojileri alanında ilk uzmanlarını sektöre kazandıran PEAKUP, teknolojinin birçok alanında PEAKUP AKADEMİ adı altında, parlak zihinleri sektöre kazandırmaya devam ediyor.

Yeni bir yıla başlarken kendi akademisini tekrar hayata geçiren PEPAKUP, genç yetenekleri geleceğin teknoloji guruları olarak yetiştirmeyi hedefliyor. Bu akademi kapsamında başvuruda bulunanlar; İş Analitiği ve Raporlama, RPA (Robotic Process Automation), İş Süreçleri ve Uygulama Geliştirme, İş Çözümleri Danışmanlığı, Müşteri Yöneticisi, Teknik Ürün Satışı, Mobil Uygulama Geliştirme, Teknik Bulut Çözümleri Uzmanlıkları gibi birçok alanda yoğun bir eğitim takvimine dahil ediliyor.

PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı “PEAKUP AKADEMİ olarak asıl amacımız gençlerimizin kariyerlerine kuvvetli ve deneyimli bir başlangıç yapmalarının yanı sıra kendi kültürümüzle yetişen yeteneklerin gelişimlerine destek vermek ve kariyerlerindeki bu ilk adımlarında yanlarında olmak. Özellikle beyin göçünün arttığı bu dönemde gençlerimizin ülkemizde iş imkanlarına sahip olması ve kariyer haritalarını en iyi şekilde yönetebilmelerini sağlamak için eğitimlerimize başlıyoruz.” dedi.

PEAKUP, teknolojiye ilgi duyan, keşfetmeyi, yaratmayı ve üretmeyi seviyen üniversite son sınıf veya yeni mezun olanların bilgilerini [email protected] üzerinden iletmelerini bekliyor.