... Skip to content

Outlook – Tepkiler ve Yeni Bir Bildirim Deneyimi

Outlook – Tepkiler ve Yeni Bir Bildirim Deneyimi

Outlook – Tepkiler ve Yeni Bir Bildirim Deneyimi

E-posta iletilerine verilen tepkiler Outlook Web, iOS için Outlook ve Android için Outlook’a geliyor. Bu sürümle beraber, iOS için Outlook ve Android için Outlook’a, halihazırda Outlook Web’te görülenlere benzer şekilde, kullanıcıların başkalarından gelen tepkileri görebileceği bir uygulama içi bildirim deneyimi de ekleniyor olacak.

Bu güncelleme ne zaman gerçekleşecek?

Outlook Web için Hedeflenen Sürüm ve Standart Sürüme ve iOS ve Android’de Outlook için aylık kanala yönelik tepkiler Mart ayının başında sunulmaya başlanacak. Sunum Mart ayı sonunda tamamlanıyor olacak.

İOS ve Android’deki yeni bildirim merkezi de Mart ayı başında aylık kanalda müşterilere sunulmaya başlanacak ve Mart ayı sonunda tamamlanacak.

Bu güncelleme kurumunuzu nasıl etkileyecek?

Kullanıcılar e-posta mesajlarına beğeni, sevgi, kahkaha, kutlama, sürpriz ve üzüntü ile tepki verebilecekler. Bir e-posta iletisine bir tepki uygulandığında, tepki, desteklenen Outlook uygulamalarında aynı kiracı içinde İş için Office 365 veya okul hesabı olan kullanıcılar için okuma bölmesinde görünür olacaktır. Birisi mesajına tepki verdiğinde, kullanıcılar web üzerinde Outlook’ta mevcut zil simgesinin üzerinde bir gösterge görüyor olacaklar.

Outlook Web’te tepkileri kullanın.

Reactions in OWA

Hangi mesajların tepki aldığını ayrıntılarıyla gösteren e-posta mesajı.

Digest email

Tepkilerin iOS için Outlook’ta görüntüsü.

Notifications

Windows için Outlook, Mac için Outlook, Windows 10 için Mail, iOS veya Android için Outlook’un eski sürümleri ve Microsoft dışı e-posta istemcilerinin yanı sıra karma modern kimlik doğrulamalı Exchange Sunucusu bu ilk sürümde desteklenmemektedir. Bu uygulamalara ve hizmetlere sahip kullanıcılar, tepki veremez ve verilen tepkileri göremezler. Ancak her gün, gönderdikleri e-postalarına uygulanan tepkiler konusunda kendilerini uyaran bir e-posta alırlar.

Kiracınızın dışından gelen e-postalara uygulanan tepkiler bu sürümde desteklenmemektedir. Farklı bir kiracıdaki kullanıcılar, e-postalarına uygulanan tepkileri görmeyecek veya gönderdikleri e-postalara uygulanan tepkiler konusunda onları uyaran bir e-posta almayacaklar. Bunun gelecekteki bir sürümde iyileştirilmesi beklenmektedir.

Hazırlanmak için yapmanız gerekenler

Bu değişikliğe hazırlanmak için yapmanız gereken bir işlem yoktur, ancak isterseiz kullanıcı belgelerinizi güncelleyebilir ve yardım masanızı haberdar edebilirsiniz.

 

 

Bu özelliğin bağlı olduğu yol haritalarını şu linklerden inceleyebilirsiniz: 6909569097, 70615

Bir önceki yazımızda Microsoft Teams toplantılarına gelmekte olan Katılımcı Raporu’nu ele almıştık. Dilerseniz buradan okuyabilirsiniz.

Yeni özellikler ve güzel haberlerle görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın. 👩🏻‍💻