... Skip to content

MS Forms Tüm Platformlarla Entegre

MS Forms Tüm Platformlarla Entegre

Entegre Platformlar

Teams, PowerPoint, Sway, Stream gibi ürünlerle ya da Web siteniz ile Forms’u entegre kullanabilirsiniz. MS Forms sayesinde form hazırlamak ve dağıtmak çok pratik. Hazırlanan anketler link üzerinden kullanıcı bazlı dağıtılabilir ya da dijital platformlarda yayınlanabilir. Web siteleri, sunumlar, bültenler ve iletişim platformları ile entegre çalışabilir.

Teams & MS Forms

Tüm çalışanlarla iletişimin üst seviyede sağlanabildiği, doküman paylaşımı ve birlikte çalışma özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Teams ile Power BI raporlarını, Power Apps mobil uygulamalarını ve yüzlerce uygulamayı entegre çalışır şekilde kullanabilirsiniz. MS Forms anketleri de Teams içerisinde kullanılabilmekte.

TEAM: Anketler ekipler içerisinde sekmelere eklenerek merkezi platformdan paylaşılabilir ve erişim kontrol edilebilir.

 

CHAT: Benzer şekilde sohbetler içerisine de anketler eklenebilir. Sohbetin sekmeleri içerisinden Web Sitesi ekle seçeneği ile anketin yanıtlanma linki üzerinden bağlantı kurulabilir.

Teams & Forms entegrasyonun detayları için linke göz atın.

Sway & MS Forms

Şirket içi ya da şirket dışı sürdürmek istediğiniz mailing, bülten, sunum, duyuru, tebrik gibi iletişim süreçlerini Sway ile  yürütebilirsiniz.

Sway bültenleri içerisinde Embeded kod ile anketleri görüntüleyebilirsiniz. Böylece personelleriniz ya da müşterileriniz ile hem duyurularınızı paylaşabilir hem de yanıtlar toplayabilirsiniz.

Bu sistemi etkinliklerinizde kullanabilirsiniz. Etkinlik konusu, içerikler, süreler, konum gibi tüm etkinlik detaylarını Sway ile sunum haline getirerek iletebilir ve katılım durumunun yanıtını da eş zamanlı olarak toplayabilirsiniz.

Katılımcılar formunuza katılım onayı verdiğinde ise Power Automate ürünü ile otomatik toplantı daveti iletilebilir.

Sway & Forms entegrasyonun detayları için linke göz atın.

 

PowerPoint & MS Forms

PowerPoint sunumlarına MS Forms ekleyerek sunumu ilettiğiniz kişilerden doğrudan yanıtlar toplayabilirsiniz.

Böylece sunumu ilettiğiniz kişi, farklı ekranlara geçmeden, direkt sunumun içinden anketinizi yanıtlayabilir.

Bu özellik sayesinde eğitim ve sınav sistemi oluşturabilirsiniz. Sunum içerisinde belirli bir konunun anlatımı yapılabilir ve hemen bitiminde de kullanıcıları Test ile karşılayabilirsiniz.

Sunumun bölüm sonlarında ayrı ayrı anket/test yanıtı toplanabilir.

PowerPoint & Forms entegrasyonun detayları için linke göz atın.

Paylaş

Anket linki, QR kod, Embeded kod ve mail seçenekleri formun düzenleme ekranında Paylaş butonunun altında yer almaktadır.

 

Diğer yazılarımıza link üzerinden göz atabilirsiniz.