Skip to content

MİCROSOFT TEAMS EN ÇOK AKTİF KULLANICI EKLEME ÖDÜLÜ

MİCROSOFT TEAMS EN ÇOK AKTİF KULLANICI EKLEME ÖDÜLÜ

Microsoft Türkiye İş Ortakları Zirvesi’nde 300’e yakın iş ortağının katılımıyla hayata geçen etkinlikte şirketlere 16 farklı kategoride ödül verildi. Yapay zekâdan dijital dönüşüme, bulut çözümlerinden siber güvenliğe birçok konunun ele alındığı zirvede, yılın en başarılı Microsoft iş ortaklarına ödüller verildi.
Her yıl aktif kullanıcı sayısında ciddi bir artış yaşayan Teams en önemli ekip çalışması merkezi haline geldi. 120 milyonun üzerinde kullanıcısıyla Office 365‘in gücüyle yapılandırılan Teams, sohbet tabanlı işbirliği, toplantı ve arama özellikleriyle öne çıktı. Bugün tüm dünyada 75 milyon günlük tekil kullanıcı, 200 milyon günlük toplantı katılımcısı bulunan Teams’in önemi tüm şirketler için giderek artıyor.
Şirketlerin Teams kullanımını yaygınlaştırmak ve dijitalleşmeye geçişlerini sağlamak için eğitimler ve destekler sunan PEAKUP, göstermiş olduğu üstün başarıları ile liderliğini bir kez daha ilan ederek Teams’te en çok aktif kullanıcı ekleme ödülüne layık görüldü.
Aldıkları ödülden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı: “ Pandemi ile beraber gelişen ve değişen dünyada şirketler uzaktan çalışmaya adapte olmak durumunda. Tüm iş süreçlerini dijital ortamlarda yürüten şirketlerin bu yönetimi daha kolay ve daha hızlı şekilde gerçekleştirebilmeleri için Teams geçişlerine yardımcı oluyor ve en iyi şekilde deneyimlemelerini sağlıyoruz. Bu ödülü almamızı sağlayan ekibimizin desteği ve özverili çalışmaları için çok teşekkür ediyoruz.”