Skip to content

Mıcrosoft Forms: Teams Toplantı Formları Anketlerinde Doğru Cevap seçimi

Mıcrosoft Forms: Teams Toplantı Formları Anketlerinde Doğru Cevap seçimi

Bu yeni özellik, Teams toplantıları içerisindeki Anketlere Doğru Cevap seçeneklerini getiriyor ve Microsoft Teams Masaüstü, Mobil ve Web’te kullanıma sunuluyor olacak. Bu yeni güncelleme, anket oluşturmayı olabildiğince sorunsuz hale getirecek ve sunum yapan kişilere toplantı deneyimlerinin kontrolünü sağlayacak.

Bu özellik ne zaman gelecek?

Bu özellik nisan ortasında kullanıma sunulmaya başlanacak ve Nisan sonunda tamamen kullanıma sunulmuş olacak.

Bu özellik kurumunuzu nasıl etkileyecek?

Bu özellikle beraber Teams toplantılarında sunum yapan kişiler, hızlı bir bilgi kontrolü gerçekleştirirken veya bir eğitim oturumu sırasında meslektaşlarıyla etkileşim kurarken çoktan seçmeli anketleri için doğru cevabı işaretleyebilecekler ve oylama yapıldıktan sonra Sonuçlar kartında doğru cevap seçimi gösteriliyor olacak.

Bu özellik, Teams Toplantı anketleri için mevcut olacak ve ekranda bir pencere olarak açılacaktır.

  • Doğru cevap seçenekleri yalnızca çoktan seçmeli sorularda seçilebilir.
  • Doğru cevap tek bir seçenek olabilir veya “birden fazla cevap” seçeneği etkinleştirildiyse birden fazla seçenek olabilir.

Mevcut üç seçenekten çoktan seçmeli anket seçmeCreate multiple choice pollSoru ve olası çoktan seçmeli cevapları oluşturma + doğru cevabı ayarlamaPick question and answer choicesCevap seçildikten sonra doğru cevap ve anket sonuçları gösterilirCorrect answer with poll percentagesHazırlanmak için yapmanız gerekenler

Kullanıcılarınızı bu yeni özellik hakkında bilgilendirmek ve eğitim ve belgelerinizi uygun şekilde güncellemek isteyebilirsiniz.

 

 

Bu özelliğin bağlı olduğu yol haritasını buradan inceleyebilirsiniz.
Daha fazla güncellemelerden haberdar olmak için blog sayfamıza göz atmayı unutmayın.

Kendinize iyi bakın!