Skip to content

ISO 9001 SÜRECİNİN E-POSTA İMZASINA KATKISI

ISO 9001 SÜRECİNİN E-POSTA İMZASINA KATKISI

[vc_row][vc_column][mk_fancy_title size=”20″ font_family=”none”]

Görev tanımlarının belirlenmesi

Görev tanımı, çalışanların yapacağı işin detayını, görevlerini, sorumluluklarını ve iş analizi neticesinde kendinden istenilen katma değerin özellikler detayına denmektedir. Çalışanlara görevlerini ve sorumluluklarını yazılı olarak tüm detayları ile bildirmek, bunları bir nevi kayıt altına almak, iş ilişkisi sürerken yaşanacak olası anlaşmazlıkların önüne geçmesi açısından oldukça önemlidir. Görev tanımlarına istinaden çalışanlara işletme içinde ve dışında temsil gücü kazandıran ünvanları oluşturulur.

Görev tanımlarının belirlenmesinde yasalarımız doğrultusunda bir zorunluluk bulunmamakla birlikte ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesinin alınma koşullarında görev tanımlarının belirlenmesi zorunluk oluşturmaktadır. Kuruluşunuzun sürekli gelişmesini ve büyümesini sağlayan iş geliştirici bir kalite belgesidir. İşinizin öne çıkmasına, rekabet avantajı kazanmasına yardımcı olur.

[/mk_fancy_title][mk_image src=”https://peakup.org/wp-content/uploads/2023/12/artboard-1-768×484-1.png” image_size=”full” align=”center”][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_fancy_title size=”20″ font_family=”none”]

ISO 9001 belgesi neden önemli?

ISO 9001 Belgesinin alınabilmesi ve devamlılığının sağlanması için organizasyonlar içerisinde görev, yetki ve ünvan karmaşasının bulunmaması gerekmektedir. Kurum içinde ve dışında ISO 9001 Kalite yönetim sisteminde yer alan unvanların kullanılması gerekmektedir, Bu çerçevede standartlaşmak zorunludur.

E-Posta imza o şirkete bağlı bir çalışan olduğunuzu, şirketi temsilen iletişim kurduğunuzun kanıtıdır. E-posta imza bir nevi dijitaldeki kartvizitlerinizdir ve E-posta imzaları kurumun dijital kimliğini yansıtmaktadır. Bu kimlikte e-posta gönderilen kişi ya da kuruma karşı kendinizi tanıtmanızı  marka bilinirliğinizi  ve müşteri sadakatinizi artırmanızı sağlayan bilgiler bulunur.

[/mk_fancy_title][mk_image src=”https://peakup.org/wp-content/uploads/2023/12/signandgo_imza.png” image_size=”full” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_fancy_title size=”20″ font_family=”none”]Organizasyonların iç ve dış iletişim bütünlüklerini koruyabilmeleri ve ISO 9001 belgesinin devamlılığı sağlamaları E-Posta imza yönetim sistemi ile mümkün olmaktadır. E-Posta imzalarında  Kurum dışı paylaşılan ünvan bilgisi ISO 9001 belgesi ile aynı olacağından dolayı belgenin devamlılığı için güven oluşturur. E-Posta imza uygulaması ile organizasyon da görev tanımlarının bu belge dışında paylaşılmasının önüne geçilir, uygunsuzluklar önlenir.Bu sayede  kendi kurumsal standartlarımızın güvenirliğini sağlayabiliriz.

Dijital uygulamaların önem kazandığı ve Radicati’nin verilerine göre dünya çapında günlük gönderilen E-Posta sayısının ortalama 293,6 milyar olması ile Kurum içi Standartlarımızı sağlamak E-Posta imza sayesinde büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Bu sayede Kalite Yönetim Sisteminin en önemli ilkelerinden olan Müşteriye Değer Vermek ve Müşteri Sadakatini Sağlamak ilkesini gerçekleştirmiş oluruz.[/mk_fancy_title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_image src=”https://peakup.org/wp-content/uploads/2023/12/signandgo_imza_son.gif” image_size=”full”][/vc_column][/vc_row]