Skip to content

İş Seyahatlerinize Teknoloji ile Planlayın

İş Seyahatlerinize Teknoloji ile Planlayın

Birkaç yıl önce, iş hayatımızın önemli parçalarından biri olan iş seyahatlerimiz dünya çapında gerçekleşen Covid salgını ile bazen rafa kaldırıldı, bazen askıya alındı. Pandemi bitişi ile özlediğimiz ve sevdiğimiz, bazen mecbur olup sevdiklerimizden ayrıldığımız iş seyahatlerimiz tekrardan gündeme gelmeye başladı. Bizim ihtiyacımız olan bu seyahatleri bir sürü evrakla ve yazılı metinlerle yaparken artık yeni teknolojilerden faydalanmanın zamanı sizce de gelmedi mi?

Biz Seyahat Etmeyi Özledik ama Belki de Biraz Unuttuk!

Pandemi süresi o kadar uzun sürdü ki bütün çalışanlar olarak bizde bazı görevlerimizi tam anlamıyla nasıl yaptığımızı unuttuk. En önemliside birçok yasaktan sonra farklı şehirlere ve/veya ülkelere gitmek gibi gibi… Telaş yapmayın, artık kolayı var! İş seyahatleri tekrar gündeme alırken kurumsal seyahat programınızı Seyahat Talep Uygulaması ile artık kontrol altına alabiliriz. Yurt dışı ve yurt içi seyahat planlarınıza  yön vermek için sunulan bir çok olanak ile onay hiyararşinizi belirleyebilirsiniz.

Şimdi Seyahat uygulamamızın içeriğini birlikte incelemeye ne dersiniz?

Önce bir talep edelim dimi?

“Seyahat Taleplerim” ekranı üzerinden kolaylıkla daha önce ki taleplerinizi görüntüleyebilirsiniz. Taslaklarınızı bile! Ayrıntılı bir biçimde taleplerinizi görüntüleyip düzenleyebilir, iptal edebilir tamamlayabilirsiniz. Sıra geldi yeni iş seyahati talebimize 😊

             

Talep nedenizi, hangi lokasyondan hangi lokasyona gideceğinizi, tarihlerinizi belirleyip talep oluşturup, Ulaşım ve Konaklama için detaylarınızı belirleyip  sizde iş seyahatinizi ilgili birime onaya gönderebilirsiniz.

         

Son Aşama “Avans”!

Seyahat planınıza kolaylıkla avanslarınızı çeşitli para birimerinde ekleyebilir. Seyahatinizin tadını çıkarabilirsiniz.

 

İşte bu kadar!

Seyahat Uygulamamız sizin içinde kolaylıkla iş seyahatlerinizi  planlayabilir.

Society

Technology

Future