Skip to content

İhracatı Hızlandıranlar Yarışması: BT Hizmetlerinde Çeviklik Kategorisinde Birinci Olduk!

İhracatı Hızlandıranlar Yarışması: BT Hizmetlerinde Çeviklik Kategorisinde Birinci Olduk!

25-27 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Mobilefest Teknoloji Fuarı ve Konferansı kapsamında Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen İhracatı Hızlandıranlar Yarışması’nda önemli bir ödülle başarılarımızı taçlandırdık. 2 farklı ana kategorinin ve toplamda 12 farklı alt kategorinin yer aldığı ödül töreninde, PEAKUP olarak Teknoloji Sağlayan Firmalar için “BT Hizmetlerinde Çeviklik” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldük.

 

Türkiye’de teknoloji inovasyonunu teşvik etmek ve bu alanda hizmet veren değerli kurumları ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen programda, birçok değerli kurum ödüllerle buluştu. Kıyasıya rekabetin üst düzeyde hissedildiği bu özel geceden altın ödülle dönmemizi sağlayan tüm çalışanlarımıza, müşterilerimize, paydaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aynı zamanda bizi bu ödüle layık gören değerli jüri üyelerine ve organizasyonda emeği geçen herkese saygılarımızı iletiyoruz.

 

Bu prestijli ödül ile PEAKUP olarak teknoloji inovasyonuna verdiğimiz önemin ve bu alandaki hizmetlerimizin karşılığını almış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yenilikçi yaklaşımımız ve müşterilerimizin iş süreçlerine değer katan hizmetlerimiz ile daha çevik ve verimli bir gelecek inşa etmeyi hedefliyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz çözümler ile iş süreçlerini optimize etmeye ve rekabet avantajını artırmaya devam edeceğiz.