Skip to content

Hukuk Müşavirimiz Legal 500 GC Powerlist Türkiye 2023’te!

Hukuk Müşavirimiz Legal 500 GC Powerlist Türkiye 2023’te!

The Legal 500, 30 yılı aşkın süredir dünyanın dört bir yanındaki hukuk firmalarını ve şirketlerin içinde çalışan hukuk müşavirlerini analiz ederek dünyanın ‘En Etkin ve En İyi Hukuk Müşavirleri’ni belirliyor.

Son yıllarda birçok şirket, hukuk departmanlarından elde edilebilecek potansiyel değerin ve şirket içi uzmanlığın geliştirilmesinin öneminin farkına vararak şirket içi avukat sayılarında yükseliş kaydetti. The Legal 500, 2013 yılından bu yana şirketleri aktif bir şekilde ileriye taşıyan kurum içi avukatların tanınması ve onurlandırılmasında büyük bir rol oynamaktadır.

GC Powerlist, günümüzün iş dünyasında faaliyet gösteren en etkili kurum içi avukatları ve hukuk ekiplerini sergilemek için özel olarak tasarlanmış bir dizi yayın, etkinlik ve ağ oluşturma fırsatından müteşekkildir.

Hukuk bürosu ortakları ve kurum içi danışmanlar, aşağıdaki alanlarda önemli katkılarda bulunmuş istisnai kurum içi avukatları aday göstermeye davet edilmektedir:

  • Kendi şirketlerinde veya sektörlerinde fikirleri efektif bir şekilde etkilemek veya şekillendirmek.
  • Karmaşık sorunların üstesinden gelmek için ustaca teknik çözümler geliştirmek.
  • Kurum içi fonksiyonun iş sonuçlarını yönlendirmesini sağlayan yenilikçi yapılar kurmak.
  • Diğer kurumsal danışmanların takip etmesi için bir ölçüt olarak hizmet veren bir iş çalışma modeli sağlamak.

PEAKUP olarak, Hukuk müşavirimiz Av.Demet Ceylan Demircan’ın, Legal500 2023 yılı listesinde en etkili hukuk müşavirleri arasında seçildiğini ve GC Powerlist içerisinde yer aldığını gururla duyuruyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. 💼🌟