... Skip to content

Great Place to Work En İyi İşveren röportajı

Great Place to Work En İyi İşveren röportajı

Great Place to Work ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreni sonrası PEAKUP Sr. Talent and Culture Professional Fulya Akıncı ile röportaj gerçekleştirildi.

Teknoloji sektöründe bulunmanın gerekliliği ile hızlı karar verebilen, esnek davranan, çabuk öğrenen, uygulayan, dünyadaki gelişmeleri dikkatle takip eden genç ve profesyonel bir ekibe sahip olan PEAKUP, çalışanları tarafından değerlendirildiği anket sonucu Great Place to Work Sertifikası’nı üçüncü kez alırken, gerçekleştirilen ödül töreninde En İyi İşveren Ödülü’nün de sahibi oldu. Güven, hakkaniyet, saygı, gurur ve takım ruhu gibi kriterlerin ölçüldüğü ankette PEAKUP, sahip olduğu Great Place to Work for Women, Great Place to Work for IT, Happy Place to Work (En Mutlu İşyeri) ödüllerinin yanı sıra bu yıl da en iyi işverenler arasında ilk 3’e girdi.

Şirket içi  ve müşteri ilişkileri konusunda güven ve açık iletişimin en temel unsurları olduklarını söyleyen Fulya Akıncı, çalışanların yeteneklerini geliştirme, hobi desteği sağlama, kariyer süreçlerinde kariyer haritaları hazırlama gibi konularda nasıl aksiyonlar aldıklarını anlattı.

Röportajdan kesitleri sizlerle paylaşıyoruz.