Skip to content

GREAT PLACE TO WORK EN İYİ İŞ VEREN ÖDÜLÜ 2020-2021-2022

GREAT PLACE TO WORK EN İYİ İŞ VEREN ÖDÜLÜ 2020-2021-2022

Teknoloji sektöründe bulunmanın gerekliliği ile hızlı karar verebilen, esnek davranan, çabuk öğrenen ve uygulayan, dünyadaki gelişmeleri dikkatle takip eden genç ve son derece profesyonel bir ekibe sahip olan PEAKUP, çalışanları tarafından değerlendirildiği anket sonucu Great Place to Work Sertifikası’nı ikinci kez alırken, gerçekleştirilen ödül töreninde En İyi İşveren Ödülü’nün de sahibi olmaya hak kazandı.
Great Place to Work Sertifikası şirket içerisinde güven kültürünü sağlamlaştırmış ve çalışanları tarafından başarılı bulunan şirketlere veriliyor. Şirket içi motivasyonu ve güveni yükseltme konusunda önemli adımlar atan PEAKUP, çalışanları için birçok farklı proje ve yöntem uyguluyor. Çalışma ortamlarında eğlenceyi ve rahatlığı ön planda tuttukları ofislerinde oyun makineleri, dinlenme alanları, renklere göre ayrıştırılmış ve özel olarak dekore edilmiş mekanlar, söyleşi, sohbet sahası ve çeşitli enstrümanlardan oluşan müzik alanı bulunuyor. Ofise girdiğiniz an neon ışıklar, Chevrolet model araba, sallanabileceğiniz bir salıncak ve güler yüzlü genç bir ekip sizi karşılıyor. Çalışan memnuniyeti ve bağlılığı üzerine düzenlenen kişisel gelişim eğitimleri, esnek haklar, dil desteği, şirket içi motivasyonu ve güveni yükseltici uygulamalarla birlikte çalışanlara sunulan kariyer gelişim imkanları da PEAKUP’ın insan kaynağına yaptığı yatırımlar arasında yer alıyor.
“İnsan Kaynağına Yatırımımız ve Çalışan Memnuniyetimiz Başarımızın Kaynağı”
PEAKUP’ın kısa zamanda hızlı büyümesinin ardında büyük bir ekip çalışmasının bulunduğunu belirten PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı, “PEAKUP’ı oluşturan ekibin mutluluğu bizim için her zaman ön planda oldu. Çalışma ortamımızın huzuru, birbirimize olan güven duygumuz ve açık bir iletişim ortamına sahip olmamız bizi her zaman daha ileriye götürdü. Ekibimiz için aldığımız her karar, yaptığımız her çalışma bizlere sürdürülebilir bir büyüme ve başarı olarak geri döndü. Yaptığımız çalışmalar ve uyguladığımız yöntemler de gösteriyor ki Great Place to Work sertifikasını almaya hak kazanıyoruz. Ekibimizin desteği ve güveni ile iki yıldır üst üste Great Place to Work sertifikasını alırken, En İyi İşveren Ödülü’nün de sahibi olmamızı sağlayan ekibimize bize inandıkları için teşekkür ediyorum.” dedi.