... Skip to content

Galata Taşımacılık iç iletişimlerini Velocıty ile yürütüyor!

Galata Taşımacılık iç iletişimlerini Velocıty ile yürütüyor!

Galata Taşımacılık 1997 yılından beri 5 kıtada 100’den fazla iş ortağı ve 200’den fazla çalışanıyla lojistik çözümleri üreten sektörün öncü firmasıdır.  Uluslararası taşımacılıkta 25 yıllık tecrübesi ile; yenilikçi, dinamik, müşteri odaklı ve insan odaklı Galata Taşımacılık, ofisini dijitale Velocity ile taşıyarak çalışan ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkardı.

Velocity Intranet’in ayrıcalıklarını bir de Galata Taşımacılık’tan dinleyin.

 Velocity Intranet,  İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim departmanlarının iş süreçlerini nasıl etkiledi ?

Velocity, pandemi döneminde tüm çalışanlarımızın bilgiye eş zamanlı erişim fırsatı yarattı. Bizim için bilgiyi yayma konusunda pratik bir kanal oldu. Aynı zamanda kaynak dokümanların zaman ve mekan bağımsız erişimi iş akışlarını  pratikleştirdi. Çalışanları ortak bir kaynaktan besleyince, insanlar ve birimler birçok süreçte İnsan Kaynaklarından bağımsızlaştı. Soru- cevap süreleri hızlandı ve talep yazışmaları azaldı. Yani Adres tek oldu. Bu sayede farklı kanallarda güncelliğini yitirmiş bilgi ve belgelerin neden olabileceği vakit kayıplarının önüne geçildi.

Velocity Intranet hangi süreçlerin iyileşmesinde etkili oldu ?

Dijitalleşme projelerimizden biri olarak şirketimize kattığımız bir üründü. Proje yönetimi deneyimi açısından hızlı kurulum ve canlıya alma imkanı sayesinde projede çalışan ekiplerin daha sonra benzer projelerde karşılaşılabilecek konulara ilişkin bu deneyimden yola çıkarak daha hızlı sorunu tanımlama ve hızlı aksiyon alma yetkinliği kazandığını gördük. Şirketin değişen ve gelişen ihtiyaçlarına Velocity üzerinden yaratıcı çözümler bulabildik. Öneri toplama, CV önerme, yasal uyum ve farkındalık eğitimlerimizin sürekli bu kanaldan erişimi sayesinde Toplam Kalite Yönetimi süreçlerimizde pratiklik ve sürdürebilirlik sağladı.

Kurum ve şirkete yaygınlaştırma süreci nasıl geçti ?

Biz oryantasyon eğitimlerimizi sınıf içi tek taraflı bilgi aktarımından çalışanlara “anahtarlar verme” etkinliği olarak gerçekleştirdik. Velocity aramıza her yeni katılana tanıtıyoruz.

Tanıtırken şirketin genel geçer bilgi kaynaklarına erişim ve önerileri ile sağladıkları katkılar sayesinde gelişen bir anahtar olarak tanımlıyoruz.

Velocity ile tanışmamızı sağlayan ve bizi her zaman destekleyen PEAKUP ekibine çok teşekkür ederiz.

Gülşen Şengül- İnsan Kaynakları Müdürü