Skip to content

En inovatif şirketler arasında yerimizi aldık!

En inovatif şirketler arasında yerimizi aldık!

Great Place to Work Enstitüsü’nün organizasyonlardaki inovasyon kültürünü ölçümleyen “2022 Türkiye Innovation by All” listesinde PEAKUP da yerini aldı. 

Great Place to Work Enstitüsü, çalışanların fikirlerini ve çözüm önerilerini dinleyerek geleceklerini inovasyon üzerine inşa eden şirketlerin yer aldığı “2022 Türkiye Innovation by All” listesini açıkladı. Çalışanlara yenilikçi bir iş yeri deneyimi sunan ve yöneticilerinin çalışan fikirlerine önem verdiği organizasyonların yer aldığı listede, PEAKUP da yerini aldı.

Şirketlerdeki inovasyın kültürünü ölçümleyen araştırmada PEAKUP, açık iletişimi, yeni fikirlere yaklaşımı, yaratıcı ve dinamik yapısıyla en inovatif şirketler arasında yerini aldı.

“Şirketimizi Toplum- Teknoloji- Gelecek Mottosu üzerine inşa ediyoruz.”

Tüm Great Place To Work araştırmalarında listede birincilikleri olan PEAKUP’ın başarısını değerlendirien CEO Ahmet Toprakçı “ İnovasyon kültürümüzle sürdürülebilirliği merkezimizde tutarak açık iletişimi temel aldığımız bir yapıda şirket kültürümüzü inşa ediyoruz. Yenilikçi ve özgün fikirlere her zaman şirketimizde önem veriyoruz. Ekip arkadaşlarımızın kendilerini açıkça ifade edebildikleri, fikirlerinin değerli olduğu ve düşüncelerini rahatlıkla paylaşabilir olmaları bizim için çok değerli.” Dedi.