... Skip to content

E-posta imzasını pazarlama aracı haline nasıl getirirsiniz?

E-posta imzasını pazarlama aracı haline nasıl getirirsiniz?

İletişim süreçleri dijitalleştikçe, e-posta imzaları da her sektör için önemli bir pazarlama aracı haline dönüşüyor. İletişimin dijitalleşmesi, doğru hedef kitlenin de belirlenmesinde büyük rol oynuyor. Bir çalışanın her gün günde ortalama 121 tane e-posta gönderdiğini dünya çapında bu rakamın günlük 293,6 milyar olduğunu düşünürsek e-posta imzalarınızı doğru kullanmamak için neden bekleyesiniz?

E-posta imzalarınızla pazarlama stratejinizi oluşturun!

Görünürlük arttıkça marka bilinirliğinizin de arttığı denklemde, çalışanlarınızı da pazarlama süreçlerinize dahil ederek oldukça etkili bir pazarlama stratejisi oluşturabilirsiniz. Nasıl mı?

İmzalarınızın merkezi olarak yönetebildiğiniz bir sistemde tüm duyuru, kampanya ve reklamlarınızı e-posta bannerlarınıza eklediğiniz an doğru hedef kitleye ulaşmasını en hızlı ve en ucuz yolla sağlayabilirsiniz.

Sayılar Yalan söylemez!

Yapılan araştırmalara göre her gün ortalama bir çalışan 121 tane e-posta gönderiyor. 100 çalışanın olduğu bir şirkette her gün gönderilen e-posta sayısının 12.100 tane olduğunu düşünürsek mesajlarınızın binlerce kişiye ulaşması inanılmaz bir sonuç elde etmenizi sağlar.

Bu kadar hızlı ve kolay bir iletişim aracını doğru kullanmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit.

E-posta imzalarınızı BT departmanlarını beklemeden siz tasarlayın

E-posta imzalarınızla her yerden her zaman ulaşabilir konumda olabilmek, yeni reklam kampanyalarınızı zaman kaybetmeden duyurabilmenin en temel konusu. Merkezi olarak kolay bir şekilde yönetebileceğiniz, güncel olarak yenilemelerini yapabileceğiniz imza kontrolü sizin elinizde olsun. Tutarlı, iyi tasarlanmış bir imza banner’ı marka kimliğinizi ve itibarınızı oldukça yükseltir. BT departmanlarına ihtiyaç duymadan kendi tasarımlarınızı ve reklamlarınızı kolay bir şekilde yaratabilirsiniz. Hatta şu an siz de kendi imzanızı tasarlamak istemez misiniz?

İmzanı Tasarla

Kartvizitlere veda ediyoruz

Gelenekselliği seven ve bundan kopamayan bir kültüre sahibiz. Özellikle kartvizit alışverişleri yapmaktan büyük mutluluk duyan hatta bunu koleksiyon haline getirmeyi hobi edinen birçok kişi var. Ancak temasın azaldığı, toplantıların online üzerinden yürütüldüğü, şirketlerin dijital yönetime geçtiği dönemde kartvizitlerin de ömrü son buluyor.

Sürekli güncel tuttuğunuz e-posta imzalarınızdaki duyuru ve kampanyalarınızı hem kartvizitleriniz olarak kullanabilir hem de yüzlerce iş ortağınıza, müşterilerinize ve son kullanıcıya ulaştırabilirsiniz. Bu tek tek kartvizit dağıtmaktan çok daha etkileşimli ve dönüşünü hemen alabileceğiniz mükemmel bir iletişim kanalı olacaktır.

Banner’larınızı doğru konumlandırın!

İçeriğinizi vurguladığınız, tanıtım kampanyalarınızı yaptığınız, kurumunuzu yansıtan tasarımlarla iletmek istediğiniz mesajı anında potansiyel müşterilerinize gönderebilirsiniz.

Daha bilinir ve akılda kalıcı konuma gelmek aslında bir imza kadar yakınınızda.

Kısa ve etkili bir mesajla hazırladığınız e-posta imzalarınız tıklanma oranlarını da arttıracaktır. Bu da size rekabet avantajı sağlayacaktır. E-postalarınızı gönderdiğiniz kitle üzerinde mesaj içeriğiniz, tasarımınız ve içerik diliniz ne kadar sade ve anlaşılır olursa alıcı üzerinde o kadar etkili olursunuz.

Her reklam kampanyanız, her etkinliğiniz için ayrı ayrı reklamlar oluşturduğunuzu ve sürekli güncellemeniz gerektiğini düşünün. Bu süreç hem zaman hem de maliyet açısından oldukça yük olacaktır. Doğru bir kampanyayı planlayana kadar etkisi geçebilir, istenilen reaksiyonu anında alamayabilirsiniz. Departman, sektör, kişi bazlı olarak e-posta imzalarınızı istediğiniz kampanyaya ve hedef kitleye göre tasarlayabilir, iletilmek istenilen mesaj dilinizi sektörlere göre belirleyebilirsiniz. Böylelikle ilettiğiniz mesajlarınız daha kişiselleştirilmiş olacaktır. E-postayı alan kişinin üzerinde iyi bir izlenim bırakmanız ikna ediciliğiniz açısından da oldukça önemli olacaktır.

Siz de Sign&GO üzerinden rahatlıkla tasarlayacağınız imzalarınızla maillerinize hareket katabilir, marka bilinirliğinizi doğru bir stratejiyle istediğiniz hedef kitleye ulaştırabilirsiniz. Sign&GO dene!