... Skip to content

E-posta imza yönetimi: ÇÖZÜMPARK İLE SIGN&GO WEBINARI

E-posta imza yönetimi: ÇÖZÜMPARK İLE SIGN&GO WEBINARI

Dijital iş ortamında e-posta imzaların katkısı ne? Gerçekten şirketlerin kartivizit görevini mi üstleniyor? Dijital çağa geçtiğimizi daha fazla hissettiğimiz bu dönemde Statista’ın araştırmasına göre 2020’de her gün yaklaşık 306,4 milyar e-posta gönderilip alınırken, rakamın 2025 yılına kadar günlük 376,4 milyar postaya çıkması bekleniyor. Son yıllarda dünya genelinde profesyonel e-posta imzaların önemi şirketlerin başarısını ve marka bilinirliği açısından büyük ölçekte fayda sağlayıp güçlü bir pazarlama aracına dönüştü. Seth Godin’in de dediği gibi ‘’Pazarlama, insanların dikkatini çeken bir yarışmadır.’’ Sizde e-posta imzalarınıza renkli tasarım veya GIF oynatma özelliği gibi yenilikçi farklılıklar ekleyerek daha fazla dikkat çekebilirsiniz.

Peki SIGNandGO nedir ve şirketinize nasıl fayda sağlar?

E-posta imzalar mesajların kapanış kilididir. Her bir çalışanın şirketinizi temsil ettiğini düşünecek olursak şirketiniz hakkında bilgi verir, markanızla bağlantı kurar ve güven yaratır. Reklam, kampanya veya duyuru gibi bilgilendirme metinlerini e-posta imzalarınıza ekleyerek hem kampanyalarınızı tarihlere göre iletebilir hem de şirketinizin web sitesine trafik oluşturabilirsiniz. Şirketinizin iç tarafındaki avantajı farklı departmanlara kolay kullanım ara yüzü sağlayarak, IT departmanın üzerinden bu yükü kaldırması. En güzel kısmı ise size çok pahalıya mal olmaması.

Bulut tabanlı merkezi e-posta yönetim çözümü ile sunucu kurulumu gerektirmeden e-posta imza yönetiminizi kolaylaştıracak adımlar üzerine konuşacağımız Çözümpark ile SIGNandGO webinarımıza davetlisiniz

  • Zamanlanmış imzalar
  • Bulut imza yapısı
  • Web tabanlı yönetim
  • Mobil uyumlu
  • Web tabanlı kolay admin ekranından imza ve kural tanımlama
  • Sistem Mimarisi: Exchange online ve local exchange
  • Kolay kurulum: SaaS ve o365
  • Güvenlik önlemleri: IP kısıtlama, TCP haberleşme, alan adı filtresi

E-posta imzalarını kullanım ve tasarlama adımlarını konuşacağımız Webinar’ımıza Linke tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.