Skip to content

DHA: “İşletmeler yenilikçi çözümlere yatırım yaparak iş gücü kaybının önüne geçebiliyor”

DHA: “İşletmeler yenilikçi çözümlere yatırım yaparak iş gücü kaybının önüne geçebiliyor”

🌟 PEAKUP, İnovasyonla İş Gücü Yönetiminde Öncü!

Merhaba PEAKUP ailesi,

Bugün sizlerle bizimle ilgili heyecan verici bir haber daha paylaşmak istiyoruz! Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Toprakçı, DHA’ya verdiği röportajda işletmelerin yetkin çalışan kaybının önüne geçmek için yenilikçi çözümlere olan ihtiyacı vurguladı.

Ahmet Toprakçı şirketlerin, PEAKUP Velocity gibi çözümlere yatırım yaparak iş gücü sirkülasyonunu ve kaybını engelleyebileceğini belirtti. Bu yenilikçi çözüm, şirketlerin çalışanlarına değer vermesini, iletişimi güçlendirmesini ve işe bağlılığı artırmasını sağlıyor.

Aynı zamanda, PEAKUP Velocity’nin ofis çalışma kültüründeki geçiş sürecini başarıyla yönettiğini ve şirket içi iletişimi güçlendiren özelleştirilebilir bir yapı sunduğunu ifade etti. Bu çözüm, çalışanların mutluluğunu artırırken şirketlerin yetkin çalışan kaybını da önemli ölçüde azaltıyor.

PEAKUP Velocity, işletmelerin ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmış bir intranet çözümüdür. Maaş bilgilerinden şirket içi iletişime, kurumsal bilgi akışından sosyalleşmeye kadar birçok önemli özelliği tek bir platformda birleştirir. Böylelikle çalışanlar şirket kültürünü benimserken şirketler de verimliliklerini artırma fırsatı yakalıyor.

Daha fazla bilgi ve detaylar için DHA’nın sitesini ziyaret edebilirsiniz.