Skip to content

DevOps Pratiğinizi Nasıl Geliştirirsiniz?

DevOps Pratiğinizi Nasıl Geliştirirsiniz?

[vc_row][vc_column][mk_fancy_title color=”#0a0a0a” size=”20″ font_family=”PT+Sans” font_type=”google”]İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilk CodeRunner buluşmamızı, Zemin İstanbul’da gerçekleştirdik. Etkinliğimizde ilk konumuz DevOps oldu.

DevOps Nedir ?

Development ve Operations kelimelerinin birleştirilmesinden oluşan bir terimdir.

Bilgi İşlem bölümleri içindeki farklı disiplinlerin sağlam bir güven ilişkisi ve etkili iletişim üzerinden beraber çalışmasıdır.

Yazılımcılar (dev) ve sistem yöneticilerinin (ops); tasarım, geliştirme, test ve yayınlama aşamalarından oluşan yazılım yaşam döngüsünde ve daha sonrasındaki destek aşamasında ortaklaşa çalışmaları için gerekli faaliyetlerin bütününü temsil eder.

DevOps sadece bir araç mı? HAYIR

DevOps hakkında detaylı bilgi almak için sunumumuzu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.[/mk_fancy_title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_button dimension=”savvy” size=”medium” icon=”mk-moon-download-2″ url=”https://peakup.org/wp-content/uploads/2023/12/devops-pratiinizi-gelitirmek-inovasyon-hznz-ve-evikliinizi-nasl-artrrr.pdf” target=”_blank” align=”center”]İndir[/mk_button][/vc_column][/vc_row]