... Skip to content

Beymen Parolalarını PassGate ile Sıfırlıyor

Beymen Parolalarını PassGate ile Sıfırlıyor

Bugün Beymen Mağazacılık A.Ş bünyesinde, toplam 35.000 metrekarelik alanda farklı mağazacılık anlayışlarını temsil eden ve hizmet veren toplam 60 mağaza bulunuyor. Başta Beymen Multibrand Stores, Beymen Club, Beymen Blender  ve Beymen Shu mağazaları olmak üzere; Tod’s, Dior, Dolce&Gabbana, Bottega Veneta, Moschino, Christian Louboutin, Jimmy Choo ve Etro gibi monobrand butikler de Beymen operasyonu içinde yer alıyor.

Neden PassGate / Beymen Ortaklığı?

BT departmanlarımıza gelen mesai içi ve özellikle mesai dışındaki parola sıfırlama talepleri, destek departmanlarımız için oldukça büyük bir yük ve zaman kaybı oluyordu. Biz de BT departmanlarımızı rahatlatmak ve çalışanlarımızın parola problemlerinden kurtarmak için bir çözüm arayışına girdik.

Bu noktada yollarımız PassGate ile kesişti.

Passgate yazılımı, destek departmanımızı parola sıfırlama konusunda çok rahatlattı. Özellikle mesai saatleri dışındaki parola sıfırlama isteklerine anında cevap veremiyorlardı. PassGate sayesinde bu problemi çözmüş olduk. Çünkü çalışanlarımız BT departmanlarına ihtiyaç duymadan kendileri parola sıfırlama işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar ve bu durumdan oldukça memnunlar.

PEAKUP ile çalışmaya başladığımız ilk andan itibaren sorduğumuz sorulara aldığımız hızlı yanıtlar ve anında problem çözme desteklerinden dolayı gayet verimli bir çalışma ortamımız oldu.

Parola sıfırlama işlemi her ne kadar kullanıcının kendi sorumluluğunda olan bir işlem olarak görünse de çalışan sayısının fazla olduğu şirketlerdeki IT ekibinin çalışma hayatına ek bir iş yükü olarak geliyor ve bu taleplere yetişmekte güçlük çektiğimiz zamanlar oluyordu. PassGate sayesinde bu iş yükü artık tarihe karıştı ve kesinlikle herkese önereceğim bir ürün.

Teşekkürler PEAKUP Ailesi.

Onur Işık – IT Altyapı ve Sistem Yetkilisi