Skip to content

BADGE CRAWLER / Fırsat Eşitliği 09-Gülçin Tekay Akgül

BADGE CRAWLER / Fırsat Eşitliği 09-Gülçin Tekay Akgül

[mk_page_section][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”20″ font_family=”none”]Bu haftaki Badge Crawler Fırsat Eşitliği serimizin konuğu KKB Proje Analiz ve AR-GE Yönetimi Direktörü Gülçin Tekay Akgül.

1972 doğumlu olan Gülçin Tekay Akgül Lycée Notre Dame de Sion özel lisede tamamladıktan sonra Ege Üniversite bilgisayar ağırlıklı matematik bölümünü bitirdi ve Bilgi Üniversitesi’nde yüksek lisans yapma fırsatı elde etti. İlk iş deneyimini Akbank bilgi işlem departmanında yazılımcı olarak çalışmaya başladı. Çalıştığı dönemde sektörde yazılım, analiz, proje yönetici gibi kavram ayrımı olmadığından bahseden Gülçin Tekay Akgül o dönem IT si daha yeni kurulmak üzere olan Kredi Kayıt Bürosuna geçiş yaptı. 23 yıldır aktif olarak KKB birçok farklı alanda çalışmanın sonunda şimdi Proje Analiz ve AR-GE Yönetimi direktörü olarak işine devam etmekte.

Lise döneminden teknoloji sektöründe çalışma kararını nasıl verdi? Ailesi yönlendirmede bulundu mu?

Uzun yıllar istikrarlı bir şekilde KKB de çalışmasını sağlayan faktörler neler?

Aynı şirkette uzun yıllar çalışıp yeni heyecanlar kazanmasını sağlayan sebepler neler? Avantaj ve dezavantajları var mı gibi soruların cevaplarını öğreneceğimiz Badge Crawler Fırsat Eşitliği videomuzu tıklayarak izleyebilirsiniz.[/mk_fancy_title][mk_padding_divider][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=cXYG5-YdsxU”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/mk_page_section]