Skip to content

Azure ikonunun akıcı ve yeni görünümü

Azure ikonunun akıcı ve yeni görünümü

Buluttaki müttefikiniz Microsoft’un Azure misyonu, sizi zorlukları çözmeniz ve bir sonraki adımı icat etmeniz için donatan, özenle tasarlanmış ürünler ve hizmetler sunmaktır. Microsoft’un sizin bu iş ve yenilik ihtiyaçlarınızı karşılama becerisi, kısmen front-end kullanıcı deneyimlerinden grafikler ve simgeler gibi küçük ayrıntılara kadar uzanan büyüme zihniyetinden kaynaklanmaktadır.

Şuan güncellenmekte olan bir ayrıntı ise, önümüzdeki haftalarda ürün deneyimlerinde ve ilgili sitelerde kullanıma sunulacak olan Azure “A” ikonunun ta kendisi. Yeni Azure ikonu, daha geniş Microsoft ürün ikon ailesi içinde Azure’un birliğini temsil etmektedir. Microsoft’un Akıcı Tasarım Sisteminin bir parçasıdır ve müşterilerin bildikleri ve sevdiklerine tanıdık gelen ikonlar üretmek için özenle hazırlanmıştır ve aynı zamanda işlerin geleceğinin çevikliğini ve kıvraklığını temsil eder. Söz konusu ikon, en yaygın şekilde mimarilerde ve ürün deneyimlerinde Azure ürününü belirtmek için kullanılmaktadır. Ancak dört kareli Microsoft logosu, Azure’un birincil logosu olmaya devam etmektedir.

The new Azure product family icon. An blue Azure icon on a black background.Yeni Azure ikonu

Bulut endüstrisinin ve işletmenizin ihtiyaçlarının sürekli gelişimi ilham vericidir. Bu gelişim, Microsoft’u büyümenizi destekleyen ve değişen gereksinimlerinize uyum sağlayan ürünler ve hizmetler sunmaya yönlendirir. Güncellemeleri belirlemek ve önceliklendirmek için geri bildiriminiz paha biçilemez. Dilerseniz gelecekte ne görmek istediğinizi geri bildirim forumunda Microsoft’a bildirebilirsiniz.

 

Yeni gelişmelerden haberdar olmak için blog sayfamızı takip etmeyi unutmayın!
Bir dahaki yazımızda görüşmek üzere, kendinize iyi bakın. 👩‍💻