Skip to content

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde fidan bağışında bulunduk

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde fidan bağışında bulunduk

PEAKUP 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde çalışanlarına fidan bağışladı

PEAKUP, her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde anlamlı bir organizasyon gerçekleştirdi. Ekip arkadaşları adına fidan bağışlayan PEAKUP, Dünya Kadınlar Gününe özel Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’nin de katılımıyla Kağıthane Hasbahçe’de fidanlarının dikimini gerçekleştirdi.

Nesilden nesile aktarılabilecek bir iz bırakmak isteyen PEAKUP, tüm ekibi adına dayanaklılığı, özgünlüğü ve sonsuzluğu temsil eden Ginkgo Biloba ağaçlarının dikimi için Kağıthane Belediyesi’nin de desteği ile fidanlarını toprakla buluşturdu.

PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı “PEAKUP olarak kadını her konuda destekliyoruz ve şirketimiz adına ilham ve örnek olması için mümkün olduğunca faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Şirketimizde kadın ve erkek çalışan sayımızın dengesini ve eşit haklara sahip olmasını her zaman sağlıyoruz. Bu yıl da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde bağışladığımız ağaçlar umarız ki, tüm zorlulara rağmen ayakta durmayı başaran, özgünlüğü ve tüm zerafetiyle kadınlarımızı yansıtarak yaşamaya devam edecek.”