Skip to content

Sahanın Gücüyle Farklılaşmak – Velocity&Toyota

Sahanın Gücüyle Farklılaşmak – Velocity&Toyota

Microsoft Team üzerinden intranet çözümümüz olan Velocity’i , Toyata Türkiye Fabrika Çalışanları Saha Uygulama Örnekleri ile ‘’Sahanın Gücüyle Farklılaşmak’’ seminerinde buluştuk. PEAK UP CEO’muz Ahmet Toprakçı’nın Toyato Motor Europe Bilgi Sistem Departman Yöneticisi Ercüment Bölükbaş ile gerçekleştirdiği webinarde Covid 19 ile birlikte dijitalleşmenin önemini daha çok farkında olduklarını belirtti.

Covid başlangıcında şirketin uzaktan çalışmaya hazır olmadığını belirten Bölükbaş, herhangi bir anda herhangi bir yerden çalışanların iş ortamına erişebilmesi ve güvenlik açısından yeterlilik sağlayan Velocity’nin Toyata’ya sağladığı avantajlarını sıraladı. Dijitalleşmenin içerisinde üst düzey yöneticiler, ofis  ve özellikle mavi yaka çalışanlarının evraklara ve dökümanlara erişimi Velocity ile kolaylıkla sağlarak iş verimliliğini arttırdığını belirtti. Teams’in çalışma fonksiyonları sayesinde çalışanlarına çok vakit alacak eğitim programı vermeden kullanıma başladıklarını , toplantı trafiklerini ve anlık mesajlaşmalarını rahat bir şekilde gerçekleştirmeleri şirket açısından değerli bir kazanım sağlamış olduğu belirtti.

İş süreçlerinde yaşadıkları deneyimlerini anlatan Toyata’ya Velocity hakkında neler kazandırdığını aşağıdaki video’dan izleyebilirsiniz.