Skip to content

Mitaş, Kurum içi iletişim süreçlerini Velocıty ile sağlıyor

Mitaş, Kurum içi iletişim süreçlerini Velocıty ile sağlıyor

[vc_row][vc_column][mk_fancy_title size=”20″ font_family=”none”]Dünyanın önde gelen grup üreticileri arasında yer alan Mitaş Grup, 135’ten fazla ülkeye ihracat yapan MİTAş Grup 4 ayrı lokasyonda faaliyet gösteren 7 fabrikası ve yıllık toplam 235.000 ton üretim kapasitesi ile enerji iletim hattı direkleri, trafo merkezleri çelik yapıları ve telekominikasyon direklerinde dünyanın lider üreticilerinden biridir.

Mitaş / Velocity Ortaklığı Nasıl Başladı?

Şirket içi iletişimimizi ve çalışma koşullarımızı tek bir merkezden yürütebiliyor olmak uzun süredir çözüm aradığımız bir konuydu. Biz de duyuru ve kurum haberlerimizi aynı anda aynı hızda çalışanlarımızla paylaşabiliyor olmak, çalışan bağlılığını arttırmak için çözüm arayışına girdik. Velocity ile yollarımız da bu arayış sırasında kesişti.

Velocity, kurum içerisinde uzun süredir ihtiyaç duyduğumuz güçlü bir kurumsal iletişim portalinin hizmete sunulmasında bize önemli fayda sağladı. Birçok bilgilendirme ve kurum haberleri için artık yoğun mail trafiği yerine Velocity tercih edilmeye başlandı. Ayrıca birçok kurumsal dokümana da kurum içinden ve dışından istenilen zamanda erişebilme avantajını deneyimleme şansı elde ettik. Bu sayede zaman ve mekan bağımsız bilgilere erişilebilir olduk.

Özellikle uzaktan çalışmaya geçtiğimiz dönemde Velocity, evde internet üzerinden iş gören çalışanlarımıza istedikleri kurumsal bilgiye erişmede büyük kolaylık sağladı. Birçok şirket kaynağına VPN bağlantısına gerek duymadan ulaşım sağladık. Bu sayede hem kullanıcılar hem de IT destek personeli için daha verimli bir çalışma ortamı sağlanmış oldu.

Velocity’nin kurulum sürecinde PEAKUP ile uyumlu bir çalışma yaşadık. İsteklerin ele alınması, sorunların çözülmesi ve hızlı geri dönüşler, ekip bütünlüğü ve sonuç odaklı ileri görüş içerisinde çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz.

Velocity ürününü özellikle fiyat performans değerlendirmesi açısından diğer kişilere de tavsiye ederim. Hızlı kurulum kolaylığı, temel ihtiyaçlara cevap verme ve geri plandaki destek süreçleri öne çıkmaktadır. Çalışanlar arası iletişimde önemli bir araç görevini yürüten Velocity sayesinde yeni başlayanların uyum sürecinin kolaylaşması, kurum gelişmelerinden çalışanların haberdar edilmesi iş verimliliğimizi ve iletişimimizin güçlenmesini sağladı. Çalışanlarımızın kuruma bağlılık duygusunun artmasında çok büyük bir rolü var.

Desteklerinden dolayı PEAKUP’a teşekkür ederiz.

Ahmet Abdullahoğu- Mitaş / Bilgi Teknolojileri Müdürü[/mk_fancy_title][mk_button dimension=”savvy” url=”https://peakup.org/global/velocity/” align=”center”]Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayın[/mk_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_image src=”https://peakup.org/wp-content/uploads/2023/12/velocity_imza_son.gif” image_size=”full”][/vc_column][/vc_row]