... Skip to content

Hayatımıza giren dijital iş yeri kavramı

Hayatımıza giren dijital iş yeri kavramı

Pandemi süreci sona erse bile bir çok firma artık evden çalışma sistemine ve esnek çalışma modeline geçeceklerini açıkladı. Yeni normalle birlikte dijital iş yeri kavramı hayatımızda daha çok yer edinmeye başlayacak.

Peakup Genel Müdür Yardımcısı Kadircan Toprakçı ile son zamanlarda sıkça duymaya başladığımız “Dijital İş Yeri” kavramını, online sistemlerde doğru ve verimli çalışmanın önemini ve kurumların dijital iş süreçlerini nasıl organize etmesi gerektiğini bu röportajda konuştuk.

Tum dünyanın dijital sürece adapte olmaya calıştığı bu dönemde PEAKUP olarak cok zorluk çekmememizin en temel nedeni bu sisteme daha önceden cözüm üretmeye çalışmamız. Pandemi ile beraber günlük toplantılarımızdan, haftalık olarak gerçekleştirdiğimiz Friday Talks’umuza, IK duyurularımızdan kısacası ofis ortamında gelişen tum sureçleri Velocity platformumuzundan gerçekleştiriyor ve edindiğimiz deneyimleri de müşterilerimizle paylaşıyoruz. Diğer bir yandan bir gunde dijitalleşme dediğimiz şirket içi ve dısı iletişimler esnasında e-posta imzalar, kartvizitlerin yerini aldığı bir yaşam haline geldi. Bu süreçte e-posta imzaları birer pazarlama ve satış aracına dönüştürme noktasında Sign&Go ile e-posta imzaları zamanlayabildiğimiz, istenilen reklamları gösterebildigimiz, IT desteğe gerek duymadan zamandan tasarruf sağlayabilme imkanı sunuyor. Youtube sayfamızdan veya asağıdaki videodan röportajın tamamını izleyebilirsiniz.